Induksi Soldering Konektor Kawat Tambaga

Tujuan Tujuan tina aplikasi ieu nyaéta pikeun nangtukeun waktos manaskeun pikeun konektor kawat tambaga soldering induksi kana kabel koaksial tambaga. Pelanggan hoyong ngagentos solder tangan ku beusi solder, sareng solder induksi. Solder tangan tiasa padamelan padamel, sareng gabungan solder anu dihasilkeun gumantung pisan kana kaparigelan… Maca deui