Frekuensi tinggi Induksi Soldering Tabung Kuningan

Tujuan Pikeun sakaligus frékuénsi luhur Induksi Soldering Kuningan Tubessolder kana pakéan jaket cai kuningan kalayan pemanasan induksi. Equipment DW-HF-15KW Induction Heating Machine Parameter Konci Kakuatan: 5 kW Suhu: 424 ° F (217 ° C) Waktos: 10 detik dugi ka alloy ngalir; 15 detik kanggo ngantepkeun alloy bahkan kaluar sakitar tabung. UJI 1 Bahan • Cai Kuningan… Maca deui

Induksi Soldering Cable Coaxial

Tujuan Induksi Solusi kabel koaksial pikeun konektor ring sareng pin dina dua léngkah dina 5 detik ku ngahontal suhu 500 ° F (260 ° C) kalayan pemanasan induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-III pamanas induksi genggam Channel coil Materials • No-fluks solder wire • Coaxial cable • Cable konektor • Center pin Key Parameter Power: 3.0kW Temperature: 662 ° F (350 ° C)… Maca deui

Induksi Soldering Cable Coaxial to Cahaya Panyambung

Tujuan Induksi Solusi kabel koaksial pikeun konektor ring sareng pin dina dua léngkah dina 5 detik ku ngahontal suhu 500 ° F (260 ° C) kalayan pemanasan induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-I induksi gén soldering Heater Materials • No-fluks solder wire • Coaxial cable • Cable konektor • Center pin Key Parameter Power: 1.0kW Temperature: 662 ° F (350 ° C) Time:… Maca deui

Induksi Soldering Cable to Plate Plate

Tujuan Tujuan tés ieu pikeun nunjukkeun kabel solder induksi kana prosés pelat logam. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun tés ieu nyaéta manaskeun induksi genggem DW-UHF-6kw-I. Kakuatan Parameter Konci: Hingga 0.72 kW Suhu: 482 ° F (250 ° C) Waktos: 4.5 detik dugi 14 detik Hasil sareng Kesimpulan: Hasilna nyugemakeun dina… Maca deui

frékuénsi tinggi induksi soldering kawat ka konektor

Tujuan Tujuan tés ieu pikeun nunjukkeun kawat solder induksi pikeun konektor Peralatan anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun tés ieu nyaéta ku coil pemanasan induksi anu khusus. DW-UHF-6KW-I manaskeun induksi genggam Parameter Konci Kakuatan: Dugi ka 0.48 kW Suhu: 392 ° F (200 ° C) Waktos: 1.5 detik Proses sareng Hasil: Kawat solder induksi ieu… Maca deui

Induksi Soldering Brass Corner Joint

Frékuénsi Tinggi Induksi Soldering Kuningan Sudut Tujuan Sacara suksés solder dua sendi sudut kuningan 45 °. Peralatan: DW-UHF-10kw induksi manaskeun manaskeun Bahan StayBrite # 8 solder pérak disayogikeun ku palanggan Bridgit solder fluks anu disayogikeun ku palanggan Kuningan sudut gabungan Pancake coil Parameter Konci Kakuatan: 5.5 Suhu kW: Sakitar 550 ° F (288 ° C) Waktos: 20 detik Prosés: Fluks… Maca deui

Caps induksi Soldering ngahiji

Induksi Soldering ngahiji caps Jeung Unit IGBT induksi Élmu sarta

Tujuan Soldering tilu topi sekering sakaligus pikeun ngagambarkeun solder bebas timah sareng ngadamel gabungan antara tutup sekering sareng pituduh kawat sekering
Bahan Plated tutup tungtung tambaga 0.375 "(9.5mm) OD x 0.375" (9.5mm) jangkungna, tabung sekering keramik 1.5 "jangkung (38.1mm), preforms solder gratis timah
Hawa 700 ºF (371 ºC)
Frékuénsi 286 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.0μF pikeun total 0.5μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tilu posisi dua péngkolan dipaké pikeun solder tilu topi sekering sakaligus. Majelis sekering disimpen dina coil sareng panasna dilarapkeun dina tilu siklus dina 3.5 detik per siklus pikeun ngagambarkeun solder. Dina lini produksi tutup handapna dipasang heula. Sekering anu ngeusi keusik jeung tanpa flipping majelisna cap luhur soldered.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• konsisten, hasilna repeatable
• panerapan panas tepat & akurat
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

induksi soldering coil

 

 

 

 

 

 

Caps Soldering ngahiji

Induksi Soldering Kuningan Panyambung

Induksi Soldering Kuningan Panyambung Dina Panel Solar Jeung IGBT induksi Panaskeun

Tujuan Solder tilu konektor konéng hiji-hiji dina kotak simpang panel surya tanpa mangaruhan komponén dina kotak simpang
Bahan Solar kotak simpang panel, panyambungna kuningan, kawat solder
Hawa 700 ºF (371 ºC)
Frékuénsi 344 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1.0 μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik ngawangun tilu oval dipaké pikeun manaskeun konektor. Sapotong kawat solder ditempatkeun kana daérah gabungan sareng masing-masing gabungan dipanaskeun nyalira salami 5 detik kanggo solder konektor. Total waktos prosés nyaéta 15 detik pikeun tilu sendi.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• akurasi pinpoint nganteurkeun pemanasan ngan pikeun gabungan; henteu mangaruhan komponén sakurilingna
• panas localized ngahasilkeun mendi rapih tur bersih
• ngahasilkeun kualitas luhur, hasil repeatable
• Komo distribusi panas

kuningan connectior

 

 

 

 

 

 

 

RF konektor soldering kuningan

 

 

 

 

 

 

 

konektor kuningan soldering induksi

Induksi Soldering Tambaga Ketok

Induksi Soldering Tambaga Ketok dina Cingcin Speaker ku Élmu Induksi IGBT

tab Panas tambaga obyektif dugi ka reflows solder.
Tabél Tembaga Bahan 0.25 X 0.25 inci pasagi kira-kira 0.05 inci kandel. Bahan solder gratis timbel (suhu lebur langkung luhur tibatan solder biasa.)
Hawa 500 ºF pikeun 1.25 detik
Frékuénsi 286 kHz
Alat-alat DW-UHF-4.5 kW, 150-400 kHz sistem pemanasan induksi solid state dilengkepan stasion panas jauh anu ngandung kapasitor 1.2 μF sareng coil kerja anu dirancang khusus ..
Gulungan hélik multi-péngkolan ngeunaan 3/16 inci diaméterna internal didamel tina pipa diaméter 1/16 inci.
Kawat Solder prosés dieusian kana area tab spéker nganggo feeder kawat otomatis. Teras dipanaskeun pikeun ngalir deui solder.
Hasil / Kauntungan Kalayan pemanasan induksi desain coil anu épisién gampang ngahontal suhu réflow anu dipikahoyong dina waktos anu pondok.

induksi soldering tambaga