Caps induksi Soldering ngahiji

Induksi Soldering ngahiji caps Jeung Unit IGBT induksi Élmu sarta

Tujuan Soldering tilu topi sekering sakaligus pikeun ngagambarkeun solder bebas timah sareng ngadamel gabungan antara tutup sekering sareng pituduh kawat sekering
Bahan Plated tutup tungtung tambaga 0.375 "(9.5mm) OD x 0.375" (9.5mm) jangkungna, tabung sekering keramik 1.5 "jangkung (38.1mm), preforms solder gratis timah
Hawa 700 ºF (371 ºC)
Frékuénsi 286 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-20 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.0μF pikeun total 0.5μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik tilu posisi dua péngkolan dipaké pikeun solder tilu topi sekering sakaligus. Majelis sekering disimpen dina coil sareng panasna dilarapkeun dina tilu siklus dina 3.5 detik per siklus pikeun ngagambarkeun solder. Dina lini produksi tutup handapna dipasang heula. Sekering anu ngeusi keusik jeung tanpa flipping majelisna cap luhur soldered.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• konsisten, hasilna repeatable
• panerapan panas tepat & akurat
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

induksi soldering coil

 

 

 

 

 

 

Caps Soldering ngahiji