Induksi Soldering Copper Cable ka Tambaga Tambaga

Induksi Soldering Copper Cable to Copper Pins Objektif: Tujuan tina aplikasi pemanasan induksi ieu nyaéta pikeun kabel solder kana pin tambaga pikeun manufaktur abah. Palanggan mangrupikeun pabrikan sistem uji coba misi-kritis pikeun Industri Aerospace. Tujuanana pikeun ngirangan waktos solder ti 10 menit ku tangan kirang ti 1 menit… Maca deui

Frekuensi tinggi Induksi Soldering Tabung Kuningan

Tujuan Pikeun sakaligus frékuénsi luhur Induksi Soldering Kuningan Tubessolder kana pakéan jaket cai kuningan kalayan pemanasan induksi. Equipment DW-HF-15KW Induction Heating Machine Parameter Konci Kakuatan: 5 kW Suhu: 424 ° F (217 ° C) Waktos: 10 detik dugi ka alloy ngalir; 15 detik kanggo ngantepkeun alloy bahkan kaluar sakitar tabung. UJI 1 Bahan • Cai Kuningan… Maca deui

Induksi Soldering Cable Coaxial

Tujuan Induksi Solusi kabel koaksial pikeun konektor ring sareng pin dina dua léngkah dina 5 detik ku ngahontal suhu 500 ° F (260 ° C) kalayan pemanasan induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-III pamanas induksi genggam Channel coil Materials • No-fluks solder wire • Coaxial cable • Cable konektor • Center pin Key Parameter Power: 3.0kW Temperature: 662 ° F (350 ° C)… Maca deui

Papan PCB Ngajual Soldering with Pipe Tambaga

Tujuan: Papan PCB Solder Induksi sareng Industri Tambaga: Bahan Médis & Gigi: Pipa tambaga datar, papan PCB Alloy: Suhu témpél solder suhu rendah: DW-UHF-6KW-III mesin brazing induksi génten Kakuatan: 3.88 kW Waktos: 8 detik. Coil: coil custom-made coated. Prosésna: HLQ dihubungi ku pabrik alat-alat diagnostik klinis terkenal anu ngusahakeun ngajalankeun inovasi dina Magnetik… Maca deui

téknologi pikasieuneun induksi sareng soldering

Sistem pemanasan Induksi HLQ mangrupikeun sistem nilai tambah anu tiasa lebet langsung kana sél pabrikan, ngirangan sampah, limbah, sareng tanpa peryogi obor. Sistemna tiasa ngonpigurasi pikeun kontrol manual, semi-otomatis, sareng dugi ka sistem otomatis. Sistem brazing sareng solder induksi HLQ sababaraha kali nyayogikeun sendi anu bersih, bebas bocor pikeun… Maca deui

Induksi Coping Coping Pikeun Bagéan Tambaga

Tujuanana Induksi Brazing Tambaga kana Tambaga bagian Spacer. Bahan-bahanna dipanaskeun nepi ka 2012˚F (1100˚C) dina 1 menit. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mesin pemanas induksi DW-HF-45kw Bahan: Bagian tambaga: 0.55 "kandel x 1.97" panjang x 1.18 "lega x 0.2" panjang (kandel 14 mm & 50 mm panjang x 30 ... Maca deui

Induksi Soldering Cable to Plate Plate

Tujuan Tujuan tés ieu pikeun nunjukkeun kabel solder induksi kana prosés pelat logam. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun tés ieu nyaéta manaskeun induksi genggem DW-UHF-6kw-I. Kakuatan Parameter Konci: Hingga 0.72 kW Suhu: 482 ° F (250 ° C) Waktos: 4.5 detik dugi 14 detik Hasil sareng Kesimpulan: Hasilna nyugemakeun dina… Maca deui

frékuénsi tinggi induksi soldering kawat ka konektor

Tujuan Tujuan tés ieu pikeun nunjukkeun kawat solder induksi pikeun konektor Peralatan anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun tés ieu nyaéta ku coil pemanasan induksi anu khusus. DW-UHF-6KW-I manaskeun induksi genggam Parameter Konci Kakuatan: Dugi ka 0.48 kW Suhu: 392 ° F (200 ° C) Waktos: 1.5 detik Proses sareng Hasil: Kawat solder induksi ieu… Maca deui

Induksi Soldering Brass Corner Joint

Frékuénsi Tinggi Induksi Soldering Kuningan Sudut Tujuan Sacara suksés solder dua sendi sudut kuningan 45 °. Peralatan: DW-UHF-10kw induksi manaskeun manaskeun Bahan StayBrite # 8 solder pérak disayogikeun ku palanggan Bridgit solder fluks anu disayogikeun ku palanggan Kuningan sudut gabungan Pancake coil Parameter Konci Kakuatan: 5.5 Suhu kW: Sakitar 550 ° F (288 ° C) Waktos: 20 detik Prosés: Fluks… Maca deui

induksi pateri tambaga pipa ka klep kuningan

Induksi frékuénsi soldering tubing tambaga kana klep kuningan Tujuan: Uji: Induksi Soldering tubing tambaga kana klep kuningan Industri: Bahan HVAC: Tambaga sareng pipa kuningan Peralatan: DW-HF-25kw mesin pemanasan induksi Kakuatan: 16 kW Suhu: 932oF (500oC) Waktos : 20 detik Coil: coil custom-made coated. Prosésna: Pamundut aplikasi ieu dibawa ka HLQ Induction Heating Power ku perusahaan HVAC. Aranjeunna… Maca deui