Induksi Soldering Cable Coaxial

Tujuan Induksi Solusi kabel koaksial pikeun konektor ring sareng pin dina dua léngkah dina 5 detik ku ngahontal suhu 500 ° F (260 ° C) kalayan pemanasan induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-III pamanas induksi genggam Channel coil Materials • No-fluks solder wire • Coaxial cable • Cable konektor • Center pin Key Parameter Power: 3.0kW Temperature: 662 ° F (350 ° C)… Maca deui

Kabel Ngajual Induksi Ka terminal

Kabel Solusi Induksi Tujuan ka terminal di handapeun 20 detik nganggo induksi. Alat-alat DW-UHF-6KW-I alat pemanas induksi genggam Bahan • 0.078 ″ 2 (50mm2) terminal kabel • 0.078 ″ 2 (50mm2) kabel • Paduan solder Sn60Pb38Cu2 Parameter Konci Kakuatan: 2.8 kW Waktos: 15-20 detik Suhu: 500 ° F (260 ° C) prosés: Terminal kabel 0.078 ″ 2 (50mm2) napel kana 0.078 ″ 2 (50mm2) kabel Majelis dipasang dina jero… Maca deui