Induksi Cover Soldering Steel

Cover Steel Soldering induksi Jeung High Frequency Élmu sarta Unit

Tujuan Soldering tutup baja dilapis nikel kana perumahan saringan baja EMI nikel dilapis tanpa ngarusak sirkuit RF
Bahan 2 "x 2" (50.8mm) tutup baja dilapis nikel, 2 "x 2" (50.8mm) kotak waja nikel dilapis sareng solder sareng fluks sanés bébas
Hawa 573 ºF (300 ºC)
Frékuénsi 229 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-3 kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung dua kapasitor 1.2μF pikeun total 2.4μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil hélik pasagi péngkolan tunggal dianggo pikeun solder panutup kana kotak saringan. Fluks solder dilarapkeun kana kotak panyaring sareng dua péngkolan solder (preforms) disimpen nutupan perimeter tutupna. Majelis diposisikan dina handapeun coil sareng kakuatan diterapkeun salami 7 detik pikeun solder kelim.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Repeatable, non-kontak pemanasan bersih
• pemanasan tepat Fast
• Alus solder anu saé tanpa nganggo pemanasan kotak sareng ngarusak sirkuit RF.
• Komo distribusi panas

panutup baja soldering induksi