Bagian induksi Soldering Steel

Induksi Soldering Steel Bagian, Kawat, pipah, pipa na Rod kalawan IGBT induksi Panaskeun

Tujuan Pikeun manaskeun perumahan baja khusus dugi ka 500 (260) ºF (ºC) pikeun aplikasi solder
Bahan Baja perumahan Kawat solder sareng fluks
Suhu 500 (260) - 550 (287.8) ºF (ºC)
Frékuénsi 200 kHz
Alat-alat DW-UHF-6kW, 150-400 kHz pasokan listrik induksi solid state sareng stasiun panas jauh anu ngandung dua kapasitor 0.33 mF (total capacitance 0.66 mF). Koil pemanasan induksi anu dirancang khusus.
Prosés Koil induksi dua péngkolan dipaké pikeun nganteurkeun énergi panas kana perumahan baja. Kawat solder diaméter alit dianggo pikeun ngawangun cincin solder pikeun prosés perakitan. Fluks solder diterapkeun
berehan ka daérah gabungan. Kakuatan induksi dilarapkeun ka majelis dugi ka cincin solder ngalir kana sendi. Koil anu sami dianggo pikeun solder sababaraha lokasi dina perumahan.
Hasil / Kauntungan · Kamampuh solder sababaraha lokasi sareng hiji coil. Henteu kedah ngarobih gulungan.

baja soldering induksi