mesin lawon las ultrasonik pikeun beungkeutan lawon nonwoven

mesin lawon las ultrasonik | tukang las lawon sanés ultrasonik | Peralatan las lawon non sonén ultra sonic sareng Frékuénsi Otomatis Ngudag Fungsi Utami: 1. Numutkeun sarat produk, modeu drive tiasa milih motor drive pneumatik, hidrolik atanapi servo. 2. Suhu las, waktos pemanasan, waktos pendinginan, jero las, tekanan, waktos transit mangrupikeun parameter anu tiasa diatur, sareng anu saluyu sareng 3. Maca deui