prosés induksi brazing tabung stainless steel

Téori pemanasan induksi

Induksi Brazing tubing stainless steel sareng fittings stainless steel Téhnologi Tujuan Induksi Brazing tubing stainless steel sareng alat kelengkapan stainless steel Peralatan DW-UHF-20kw induksi mesin brazing Bahan-bahan 1.75 ″ (44.45mm) Kakuatan pas Hexagon: 10.52 kW Suhu: 1300 ° F (704 ° C) Waktos: 30 detik Hasil sareng Kesimpulan: Manaskeun induksi pinpoints panas kana daérah anu dipikahoyong tina bagian Ngaronjatkeun kontrol prosés pikeun… Maca deui

Frékuénsi Tinggi Stainless Steel Frékuénsi Tinggi

Frékuénsi luhur Breasting Steel Steel Fittings Objektif Frékuénsi Tinggi Brazing fittings stainless steel kana selang corogated (SS). Selangna kalayan ukuran ID 1.575in (40mm) sareng ID 2.99in (76 mm). Pelanggan henteu kantos nganggo pemanasan induksi sateuacan sareng henteu kenal sareng prosés induksi. Tujuan tés ieu nyaéta pikeun ngabuktikeun kakuatan… Maca deui

Induksi Soldering steel Steel Pikeun Kawat

Induksi Soldering steel Steel Pikeun Kawat Jeung IGBT High Frequency Élmu sarta Unit

Tujuan Konektor Panas stainless steel pikeun aplikasi soldering dina manufaktur abah kawat otomotif
Bahan konektor stainless steel 1.57 "(40mm) panjang, 0.6" (15mm) OD & 0.4 "(10mm) kandel. Diterangkeun solder gratis
Hawa 392 ºF (200 ºC)
Frékuénsi 352 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW, dilengkepan workhead jarak jauh anu ngandung hiji kapasitor 1 μF.
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Prosés Koil dua péngkolan dipaké pikeun soldering konektor kana abah kawat. Panyambungna stainless steel sareng abah kawat disimpen dina coil salami 20 detik kanggo solder ka
eusian ngan luhureun konektor.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Ku mastikeun pemanasan logam, kaén plastik henteu langsung dipanaskeun
• ongkos produksi ngurangan
• waktu prosés gancang, ngurangan ongkos produksi
• Pemanasan bébas-tangan anu henteu ngagaduhan keterampilan operator pikeun pabrik
• Komo distribusi panas

induksi soldering coil

 

 

 

 

stainless steel soldering kana kawat

Induksi Soldering steel Steel Tubing

Induksi Soldering steel Steel Tubing kalawan Unit IGBT Soldering Élmu sarta

Tujuan Panas a.125 "(3.175mm) diaméterna tabung stainless steel kana 1" diameter silinder 1 "(25.4mm) jangkung kanggo aplikasi solder
Bahan silinder stainless steel sarta tube
Hawa nunjukkeun cet
Kalungguhan cingcin preform solder bébas
Hawa 300-400 ºF (150-205 ºC)
Frékuénsi 235 kHz
Alat-alat DW-UHF-4.5 kW, catu daya induksi 150-400 kHz, dilengkepan stasiun panas jauh anu ngandung dua kapasitor 0.66 μF (total 1.32 μF).
Coil pemanasan induksi pancake tilu péngkolan dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Tés awal tanpa solder mastikeun yén logam ngahontal suhu anu diperyogikeun sareng pola pemanasan dina bagian na. Cingir preform disimpen dina tabung dina sendi. Bagean na disimpen dina coil pemanasan induksi dipanaskeun dugi solder ngalembereh.
Hasil / Kauntungan Targét pemanasan anu tiasa diprogram sareng tiasa diatur ngahontal profil panas anu dipikahoyong. Kacepetan teuing propil panas henteu ngalaksanakeun panas ngalangkungan gabungan sareng lambat teuing siklus panas ngejat
atanapi dries nu fluks ngabalukarkeun aliran solder goréng.

soldering tubing stainless steel