Induksi kutu tambaga kana pipa tambaga

Induksi Frékuénsi Tinggi tambaga Brazing kana pipa tambaga Tujuan Tujuan: Induksi Brazing tambaga kana pipa tambaga Alat-alat: DW-UHF-6KW-III induksi gén brazing manaskeun Bahan: Genep pipa Tambaga (9.5 mm) Kakuatan: 6 kW Suhu: 1475 ° F / 800 ° C Waktos: 20 detik Proses: Sistem brazing induksi genggem DW-UHF-6KW-III sareng robot tiasa sacara otomatis ngainduksi sababaraha sendi anu aya dina posisi anu parantos ditangtoskeun. Pikeun aplikasi brazing ieu a… Maca deui

Induksi Tukang Tambaga Tembaga Kanggo Kulkas

Induksi Brazing Tube Tambaga Kanggo Réfrigerasi Objektif Induksi Brazing tina Tabung Kulkas Tambaga kana Alat-alat Tube Tubuh DW-UHF-6KW-I Sistem Géning Induksi Genggam Bahan Bahan Tembaga Réfrigerasi kana tabung baja Tabung tambaga - 0.2 "(5.08mm) dina pipir Steel tube Flared panganteur 0.25 "(6.35mm) Kakuatan: 6kW Suhu: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: 6 detik Hasil sareng Kesimpulan: Suksés ngarobih… Maca deui