palang tambaga preheating induksi

induksi preheating bar tambaga kana suhu Tujuanana: Pikeun preheat dua batang tambaga kana suhu dina 30 detik; klién milarian ngagentos sistem pemanasan indéks 5kW pesaing anu nganteurkeun hasil anu henteu nyugemakeun Bahan: Tambaga bar (1.25 "x 0.375" x 3.5 "/ 31mm x 10mm x 89mm) - Suhu anu nunjukkeun Suhu termal: 750 ºF (399… Maca deui

induksi péso tembaga pipa panukar pemanasan otomotif

Induksi frékuénsi luhur brazing otomotif tambaga pemanas pipa exchanger Pabrikan peralatan hoyong ngahontal otomatisasi dina prosés brazing induksi na. Tujuanana aranjeunna nyaéta pikeun tiasa nga-induksi pipa tambaga pemanasan tambaga otomotif. Kami ngalaksanakeun sababaraha tés pikeun milih produk pemanasan induksi pangsaéna anu tiasa cocog sareng kabutuhanana. The HLQ… Maca deui