Induksi Coping Coping Pikeun Bagéan Tambaga

Tujuanana Induksi Brazing Tambaga kana Tambaga bagian Spacer. Bahan-bahanna dipanaskeun nepi ka 2012˚F (1100˚C) dina 1 menit. Alat anu Disarankeun Parabot anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta mesin pemanas induksi DW-HF-45kw Bahan: Bagian tambaga: 0.55 "kandel x 1.97" panjang x 1.18 "lega x 0.2" panjang (kandel 14 mm & 50 mm panjang x 30 ... Maca deui

Induksi kawat tambaga geming kana silinder tambaga

Tujuan Induksi Kawat tambaga brazing pikeun silinder coppre sareng alat pemanas brazing induksi genggam Peralatan 20kw induksi genggaman brazing heater Bahan Kawat tambaga kana silinder Tembaga Daya: 12 kW Suhu: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: 5 detik Hasil sareng Kesimpulan: Induksi Brazing hasil dina 5 detik Kontrol tepat waktos sareng suhu Daya paménta kalayan panas gancang ... Maca deui