Induksi Tips Steel Brazing

Induksi Tips Steel Brazing kalawan Hihg Frékuénsi Élmu sarta Sistem

Tujuan Pikeun manaskeun tip waja sareng perakitan shank dugi ka 1300 ° F (704 ° C) dina waktos 3 detik kanggo brazing sareng pemanasan induksi tibatan brazing obor.
Bahan 0.1 "(2.54mm) diaméterna tip baja & shank, 0.07" (1.78mm) diaméterna ring braze
Hawa 1300 ° F (704 ° C)
frékuénsi 800kHz
Alat-alat DW-UHF-4.5kW sistem pemanasan induksi, stasion panas jauh ngandung hiji kapasitor 1.2 microfarad.
Prosés Koil hélik dua péngkolan dianggo pikeun meres bagian-bagian gigi. Cingcin braze ditempatkeun di daérah gabungan tina ujung waja sareng belang. Fluks hideung dilarapkeun ka daérah sendi. Kakuatan RF diterapkeun salami 3 detik pikeun ngahanasan bagian-bagian kana suhu target anu ditetepkeun sareng némpelkeun némpelkeun ngalir rata sareng teras-terasan.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• Fast, akurat, panas repeatable
• Kamampuh panaskeun daérah anu alit pisan dina kasabaran produksi anu tepat
• Leuwih alus kualitas gabungan, oksidasi ngurangan
• ngaronjat ongkos produksi jeung ongkos kuli ngurangan

Brazing Carbide Alat Tips Ku induksi

Brazing Carbide Alat Tips Ku induksi 

Tujuan: ngalampirkeun cutters carbide ka cutter impeller daging baja

blok carbide bahan; baja shank pas

Hawa 1400 ° F (760 ° C)

Frékuénsi 300 kHz

Sistem pakakas pemanasan DW-UHF-30KW induksi kaasup: induksi pemanasan coil Workhead: dua-cap 1.0μF (Total 0.5 μF) prosés Sakabéh bagian ieu disimpen dina lima giliran coil hélik, kakuatan nu diterapkeun dugi bagian nu dipanaskeun ka hawa diperlukeun sarta pola panas seragam kahontal. coil nu ngamungkinkeun pikeun fixturing panggampangna tur uniformity tina panas antara carbide jeung shank baja pikeun gabungan premium braze.

Hasilna / Mangpaat

Precision: Alatan ukuran tina coil induksi, prosesna ngamungkinkeun pikeun panempatan tepat tina karbida dina shanks baja

Ékonomi: Power anu dikonsumsi ngan salila siklus panas

Kabisaulangan: kualitas gabungan dijaga dina prosés repeatable ieu

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=