Induksi Brazing Tambaga T Pipa Kalayan Mesin Pemanasan Induksi

Induksi Brazing Copper T Pipe Kalayan Mesin Élmu Induksi Objektif Meunteun ngaganti tambaga seuneu t prazing sareng brazing induksi. Alat-alat DW-HF-25kw mesin pemanasan induksi frékuénsi tinggi Bahan • Tabung utama tambaga - 1.13 "(28.7 0mm) OD 1.01" (25.65 mm) ID • Tabung riser tambaga - 0.84 "(21.33 0mm) OD, 0.76" (19.30 0mm) KTP… Maca deui

Induksi Tukang Tambaga Tembaga Kanggo Kulkas

Induksi Brazing Tube Tambaga Kanggo Réfrigerasi Objektif Induksi Brazing tina Tabung Kulkas Tambaga kana Alat-alat Tube Tubuh DW-UHF-6KW-I Sistem Géning Induksi Genggam Bahan Bahan Tembaga Réfrigerasi kana tabung baja Tabung tambaga - 0.2 "(5.08mm) dina pipir Steel tube Flared panganteur 0.25 "(6.35mm) Kakuatan: 6kW Suhu: 1600 ° F (871 ° C) Waktos: 6 detik Hasil sareng Kesimpulan: Suksés ngarobih… Maca deui

Induksi Tukang Tembaga Tukang Tembok Panas Exchanger

Induksi Brazing Copper Tube of Heat Exchanger Objektif Brazing exchanger panas tambaga kana pipa tambaga Industri Rupa-rupa industri Bahan dasar Tabung tambaga - Diaméter / kandel tabung éksternal: 12.5 x 0.35 sareng 16.75 x 0.4 - Jinis rakitan: puteran gabungan Bahan sanésna Cingcin alloy Alat. DW-UHF-6KW-III induksi genggam manaskeun brazing Parameter Konci ... Maca deui

Brazing tube tambaga keur pas kuningan

Tabung tambaga brazing frékuénsi luhur Induksi pikeun prosés pas pas Tujuan objék brazing tambaga kana pas kuningan nganggo alloy brazing sareng fluks dina 60 detik. Peralatan 1. DW-UHF-6KW-III pamanas induksi genggam 2 péngkolan hélik coil Bahan • Kuningan pas • Tabung tambaga • Perak brazing alloy (tos kabentuk) • Flux Key Parameter Suhu: Kira-kira 1350 ° F (732 ° C)… Maca deui