induksi ujung karbida brazing kana huntu sirah baja

indéks frékuénsi luhur tip karbida brazing kana prosés huntu sirah baja Tujuan dina uji aplikasi ieu, ujung karbida brazing karbida kana huntu sirah anu damel baja. Alat brazing induksi alat DW-UHF-10kw mesin brazing induksi Bahan coil pemanasan induksi khusus Bahan-bahan • huntu sirah damel baja • némpél Brazing Parameter Konci Kakuatan: 4.5 kW Waktos: 6 detik prosés Bokong Induksi:… Maca deui

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=