tukang las plastik ultrasonik pikeun Solusi beungkeutan las AS

Mesin las plastik plastik - welder plastik ultrasonic

Tukang las palastik ultrasonik | tukang las ultrasonik | mesin las plastik ultra sonic sareng Frékuénsi Otomatis Ngudag ♦ Ngudag frékuénsi otomatis otomatis, cocog pikeun sababaraha ukuran las las sareng cetakan desain anu béda, kisaran frékuénsi otomatis ngudag: ± 400HZ Conto: 15KHZ ultrasonik, kapang frékuénsi dina 14.4-15.2KHZ tiasa dilacak frekuensi otomatis ♦ Pamakéan komputer CPU pikeun ngawaskeun sababaraha program… Maca deui

mesin lawon las ultrasonik pikeun beungkeutan lawon nonwoven

mesin lawon las ultrasonik | tukang las lawon sanés ultrasonik | Peralatan las lawon non sonén ultra sonic sareng Frékuénsi Otomatis Ngudag Fungsi Utami: 1. Numutkeun sarat produk, modeu drive tiasa milih motor drive pneumatik, hidrolik atanapi servo. 2. Suhu las, waktos pemanasan, waktos pendinginan, jero las, tekanan, waktos transit mangrupikeun parameter anu tiasa diatur, sareng anu saluyu sareng 3. Maca deui