alat las ultrasonik | tukang las palastik ultrasonik kanggo lawon

alat las ultrasonik | tukang las ultrasonik | tukang las plastik ultra sonic sareng las Frékuénsi Otomatis Otomatis las téhnik industri ku cara getaran akustik ultrasonik frékuénsi lokal dilarapkeun sacara langsung kana bahan padamel anu dicekel babarengan dina tekenan pikeun nyiptakeun las nagara padet. ♦ Ngudag frekuensi pinuh otomatis, cocog pikeun sababaraha ukuran las maot sareng desain anu béda… Maca deui