Prinsip las ultrasonic | Téori las las Amérika

komponén mesin las ultrasonic

Prinsip Las Téori / Téori Las las ultrasonik, ogé dikenal salaku beungkeutan ultrasonik, mangrupikeun prosés dimana gelombang sora frékuénsi luhur (ultrasonik) dilarapkeun kana dua karya atanapi langkung anu dianggo dina tekanan pikeun ngagabungkeun kana hiji bagian. Ilahar dipaké pikeun ngiringan bagian palastik — khususna anu didamel tina tipena béda plastik — las ultrasonik sacara permanen… Maca deui