Mesin Las Ultrasonik | Tukang las palastik ultrasonik Pikeun Solusi Beungkeutan

mesin las ultrasonik

Mesin palastik las ultrasonik | tukang las ultrasonik | alat las plastik ultra sonic sareng Frékuénsi Otomatis Ngudag ♦ Ngudag frékuénsi otomatis otomatis, cocog pikeun sababaraha ukuran las las sareng cetakan desain anu béda, kisaran frékuénsi otomatis ngudag: ± 400HZ Conto: 15KHZ ultrasonik, kapang frékuénsi dina 14.4-15.2KHZ tiasa dilacak frekuensi otomatis ♦ Pamakéan komputer CPU pikeun ngawaskeun rupa-rupa… Maca deui