Naon Dupi induksi lééh?

Naon Dupi induksi lééh?

induksi lebur nyaéta prosés anu logam dilebur kana bentuk cair dina tungku induksi. Logam cair teras dituang tina waduk, biasana kana tuang.

Naon anu kauntungan?

induksi lebur pisan gancang, beresih jeung seragam. Lamun dilaksanakeun neuleu, lebur induksi geus jadi bersih nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun skip panggung purifikasi diperlukeun ku métode lianna. Panas seragam ngainduksi dina logam oge nyumbang ka hasil tungtung kualitas luhur. Tungku lebur Induksi DaWei geus maju fitur ergonomic. Éta mah ngan saukur nyieun workplaces aman, maranéhna ngaronjatkeun produktivitas ku nyieun proses lebur gancang sarta leuwih nyaman. Dimana ieu dinya dipaké? DaWei Sistem induksi lebur anu dipaké di foundries, universitas, laboratorium sarta puseur panalungtikan. Sistem ngalembereh sagalana ti logam ferrous sarta non-ferrous kana bahan nuklir jeung alloy médis / dental.

alat-alat naon / tungku anu sadia?

DaWei induksi Élmu sarta Mesin Co nawarkeun loba béda tungku induksi Bulan pikeun nyocogkeun rupa-rupa kaperluan lebur: tiltpour single-sumbu, tiltpour dual-sumbu, pindah coil, rollover sarta laboratorium.