Induksi Mesin Brazing

gambaran

The Anjog produsén mesin panas induksi specializing dina induksi mesin brazing | parabot | sistem pikeun tambaga brazing tambaga gabungan, pérak, Beusi baja, jsb.

ciri utama:
    1. modul IGBT sareng téknologi inverting generasi kahiji parantos dianggo.
    2. Struktur saderhana sareng beurat enteng sareng gampang dijaga.
    3. Sederhana pikeun dioperasikeun, sababaraha menit cekap pikeun diajar.
    4. Sederhana dipasang, pamasangan tiasa dilakukeun ku jalma anu teu profesional pisan gampang.
    5. kaunggulan modél ku waktos otomatis, kakuatan sareng waktos operasi dina waktos manaskeun sareng waktos hujan tiasa tos sateuacana sacara répektif, pikeun ngawujudkeun kurva pemanasan anu saderhana, modél ieu disarankeun pikeun digunakeun pikeun produksi batch pikeun ningkatkeun kaulangan.
   6. Modél anu dipisahkeun didesain pikeun nyocogkeun kotor tina sababaraha kasus.
spésifikasi:

Series

model

kakuatan input Max

Max ayeuna input

frékuénsi Oscillate

input tegangan

siklus tugas

M

.

F

.

DW-MF-15 induksi generator

15KW

23A

1KHz-20KHz
Numutkeun aplikasi nu

3phases,

380V ± 10%

100%

DW-MF-25 induksi generator

25KW

36A

DW-MF-35Induction generator

35KW

51A

DW-MF-45 induksi generator

45KW

68A

DW-MF-70 induksi generator

70KW

105A

DW-MF-90 induksi generator

90KW

135A

DW-MF-110 induksi generator

110KW

170A

DW-MF-160 induksi generator

160KW

240A

DW-MF-45 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku

45KW

68A

1KHz-20KHz

DW-MF-70 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku

70KW

105A

DW-MF-90 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku

90KW

135A

DW-MF-110 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku

110KW

170A

DW-MF-160 Induksi Élmu Rod Rod Forging tungku

160KW

240A

Tungku lebur induksi DW-MF-15

15KW

23A

Tungku lebur induksi DW-MF-25

25KW

36A

Tungku lebur induksi DW-MF-35

35KW

51A

Tungku lebur induksi DW-MF-45

45KW

68A

Tungku lebur induksi DW-MF-70

70KW

105A

Tungku lebur induksi DW-MF-90

90KW

135A

DW-MF-110 induksi lebur tungku

110KW

170A

DW-MF-160 induksi lebur tungku

160KW

240A

DW-MF-110 induksi Hardening Equipment

110KW

170A

DW-MF-160Induction Hardening Equipment

160KW

240A

H

.

F

.

 DW-HF-15 Series

DW-HF-15KW-A

DW-HF-15KW-B

15KVA

32A

30-80KHZ

fase tunggal, 220V

80%

DW-HF-25 Series

DW-HF-25KW-A

DW-HF-25KW-B

25KVA

23A

3 * 380V

380V ± 10%

100%

DW-HF-35 Series

DW-HF-35KW-B

35KVA

51A

DW-HF-45 Series

DW-HF-45KW-B

45KVA

68A

DW-HF-60 Series

DW-HF-60KW-B

60KVA

105A

DW-HF-80 Series

DW-HF-80KW-B

80KVA

130A

DW-HF-90 Series

DW-HF-90KW-B

90KVA

160A

DW-HF-120 Series

DW-HF-120KW-B

120KVA

200A

U

.

H

.

F

.

DW-UHF-6.0KW-I

6.0KW

 28A

1.1-2.0MHZ

fase tunggal, 220V
± 10%

100%

DW-UHF-6KW-II

6.6KW

30A

200-700KHZ

DW-UHF-6KW-III

6.6KW

30A

500-1100KHz

DW-UHF-10KW

10KW

15A

100-500KHZ

3 * 380V

380V ± 10%

100%

DW-UHF-20KW

20KW

30A

50-250KHZ

DW-UHF-30KW

30KW

45A

50-200KHZ

DW-UHF-40KW

40KW

60A

50-200KHZ

DW-UHF-60KW

60KW

90A

50-150KHZ