Mesin lawon las ultrasonik Pikeun las lawon nonwoven

gambaran

Mesin mesin lawon las | ultrasonic welwo lawon welder | Alat las lawon non sonven ultra sonic sareng Frequency Chasing

Mesin las lawon ultrasonic pikeun lawon nonwoven

Fungsi utama:

1.Sunting pikeun sarat produk, modeu drive tiasa milih motor pneumatic, hydraulic atanapi servo.

2. suhu las, waktos pemanasan, waktos pendingin, jero jarak, tekanan, waktos transit tiasa laras parameter, jsb
3.Sasar sareng syarat prosedur las, tiasa milih semi-otomatis atanapi mode otomatis otomatis;
4.Salah janten rupa-rupa bahan, tiasa nyaluyukeun prosedur las

model 2015B 2018B 1522A 1526A
prekuensi 20KHZ 15KHZ
kakuatan 1500W 1800W 2200W 2600W
Max Stroke 75-100mm
Welding Waktos 0.01-9.99 detik
Area Welding φ100mm φ120mm φ150mm φ200mm
dimensi 450 * 750 * 1100mm
beurat 90KG

 

Alat las ultrasonik-welder plastik ultrasonik

Area Aplikasi:

Industri mobil, alat-alat rumah tangga, éléktronika, médis, bungkusan, kabutuhan sadidinten, sareng sajabana Lorem Ipsum mangrupikeun téks dummy tina industri percetakan sareng jinis. Lorem Ipsum parantos janten téks dummy standar industri ti taun 1500an, nalika printer anu teu dikenal nyandak galeri jinisna sareng ngacak-ngacak ngadamel buku spésimen. Botol inuman, botol kosmetik, botol ubar, toples jsb.

Industri aplikasi Aplikasi Produk
Otomotif: panto mobil dilas kenging baffle, mobil, mat mobil las, welding bemper otomotif, panto kapas, pelat korsi, panutup mesin, topi cap radiator, jsb
Produk Konsumen: kabutuhan sapopoé, alat tulis, saringan, polder sareng cangkang, panénak, kotak cangkang kosmétik, tungtung segel tabung odol, eunteung, cup insulated, korek.
Éléktronik: ngarekam, kotak pita audio sareng kabayang inti, kandang disk, papan batré telepon sélulér sareng parubah panyusun, saklar sareng sét, kadali jauh,
Perangkat rumah Cincin kasaimbangan, jam éléktronik, cucuk rambut trompét listrik, tank cai beusi uap,
Kaulinan: kaulinan palastik, bedil cai, vidéo kahirupan akuatik, boneka barudak, hadiah plastik, jsb
Pilem & lawon: Saringan, Kolam Pancuran, Bag Biodegradable, Tandaan Non-anyaman, .. jsb.
bungkusan: Palet plastik, dulang balung, kantong crate kerung, kunci konci dilas, jsb
Médis: Instrumen Bedah, Alat Tés, saringan, unit IV, dulang insulated..etc.

 

Fitur utama

1. Ultrasonik palastik Ultrasonik, sacara manual nyetél, sederhana ngagunakeun sareng diropéa.
2. Las ku waktos, waktos reureuh, waktos las sareng waktos nahan. Tekanan kerja tiasa diatur.
4. Bagian pneumatik anu akurat sareng kualitas tinggi diimpor
5. kualitas luhur transduser sareng panguat.
6. Perlindungan diri: Over-Current, Frekuensi Deviation, Over-Temperature
7. Sadia dina 4 frékuénsi - 15 KHz, 20 KHz, 35 KHz sareng 40 KHz.
8. Parobihan aplikasi gancang, kakuatan seam las tinggi.
9. Cocog sareng cadence tinggi sareng waktos siklus pondok.

Ultrasonik Kimpal Kimpalan / ultrasonik kimpalan:

las las ultrasonik-ultrasonik kapang kapang

aplikasi:

Mimpah ultrasonic mesin lawon nonwoven | Mesin plastik las Ultrasonik loba dipaké dina industri otomotif, industri éléktronik, industri médis, alat-alat rumah tangga, ngagem ageman, suplai kantor, industri bungkusan, industri kaulinan, sareng sapanunggalan.

Industri otomotif: bagian awak plastik, panto mobil, dasbor otomotif, lampu, kaca spion, visor matahari, bagian interior, filter, bahan reflektif, spike reflektif, bumper, kabel, filter plastik pikeun motor, Radiator, tanki cairan rem, cangkir minyak, bak cai, bahan bakar tank, selang udara, pemurni knalpot, piring baki, sareng sajabina.

Éléktronika Plastik: méter cai prabayar, alat komunikasi, telepon tanpa kabel, asesoris telepon sélulér, kasus telepon sélulér, kotak batre, carjer, klep pangropéa diatur baterai timbal-asam, diskét 3 inci, disk U, kartu SD, kartu CF, sambungan USB, Bluetooth paranti, sareng sajabina.

Alat tulis: folder, albeum, kotak tilepan, papan kerung PP, gelung pulpén, kartrid tinta, kartrid toner, sareng sajabina.

Produk médis sareng Daily: arloji, parabot dapur, tutup botol cair lisan, tutup netes, asesoris telepon sélulér, sikat lemes emas, sareng kabutuhan sadidinten, cecekelan, tutup kaamanan, botol kosmetik, pot kopi, mesin cuci, dehumidifier udara, setrika listrik, ketel listrik, beberesih vakum , panyatur, panutup sareng logam muka gril sareng rékayasa sipil sanés-sanésna.

Produk kaséhatan: produk barudak, kasur udara, gantungan baju, bekel kebon, barang-barang saniter dapur, pancuran, sirah pancuran, sareng sajabina.

ultrasonic_welding_nonwoven_fabric 3

aplikasi las ultrasonic

Aplikasi prosés las las

Mesin plastik las ultrasonic

 

 

 

=