Manaskeun induktor Mini

gambaran

Panas induktor manaskeun leutik ductor manaskeun Ind-Magnetic Inductor ngaleupaskeun alat macét sareng karat, bolts sareng pangikat dina mobil, ngukir, pertanian, perbaikan parahu.

manaskeun induksi mini

Panjelasan Produk:

Mini panangan induktor manaskeun duktuh manaskeun Induktor Magnetik. KIA-1000W nganggo magnét pemanasan induksi téknologi kanggo panas ngubaran bagian-bagian alit dina mobil, mesin, rupa-rupa bagian logam sareng poliétilén. Sacara umum dianggo pikeun ngasahkeun rupa-rupa bolt karat otomotif, kacang, gear, Pulley, pulley, bearings, sensor, sareng sajabana. Teu aya seuneu kabuka, teu kedah ngahindarkeun rupa-rupa bahan bakar saperti plastik; henteu aya penyejukan cai, operasi aman, panggoan anu gampang sareng gampang diangkut.

manaskeun induksi mini

Fitur:

Pemanasan stabil, gampang dianggo di luar sareng jero ruangan. Henteu aya pembakaran, panyalindungan kaamanan komponén sanés, ningkatkeun efisiensi gawé. Éta henteu ngaruksak bagian deukeut pamanas. Éta moal ngaruksak bagian sakurilingna nganggo karét atanapi plastik. Henteu kéngingkeun seuneu. Prinsipna: Pamakean pemanasan logam sareng non-logam dina médan éléktromagnétik tiasa gentong jadi hiji beureum alat pemanasan induksi dina 20 detik. Henteu aya pemanasan seuneu kabuka pikeun mastikeun kasalametan operasi anjeun. Bahan karét sareng bahan témpét ogé tiasa dipanaskeun sareng dikupas ku asesoris alat. Scope of use: screw screw of tower power, screw screw of high-volt appliances of high, switch solid of screws, screw remove of transform, screw screw at various posisi, mbusak vinyl stripes without solvent or karét, piceun selang sareng AC routing , pemanasan sareng ngembangkeun bantalan Kesipisan beubeur matak ngagampangkeun, karat, sareng cacad skéter, sareng tiasa dianggo dina ngaleupaskeun rupa-rupa industri sareng peralatan.

Mesin ieu henteu ngan ukur cocog pikeun toko perbaikan mobil, toko 4S, toko perbaikan motor, pangropéa garisan produksi pabrik, pangropéa mékanis, pangropéa alat-alat presisi, jabatan pangropéa, jabatan logistik, toko parangkat keras, tapi ogé pikeun alat béja, ngiringan alat inten , Perawatan Panas bagian-bagian alit, sajumlah logam mulia (emas, pérak, sareng sajabana) pangleyur, sajumlah sénsil bahan pelesir baja, jsb.

aplikasi:

  1. Ngaleungitkeun rupa-rupa ukuran tina bolts screw rusty.
  2. Perawatan panas tina bolts korosi mobil, kacang, gear, pulley, pulley, bantalan.
  3. Perawatan panas tina alat parangkat keras pikeun mesin pelindung frekuensi tinggi, sapertos vise, palu, tangerang.
  4. Pemanasan sareng ngaleupaskeun rupa-rupa garis produksi, alat mékanis, bagian alat precision.
  5. Frekuensi tinggi ngaleungitkeun perawatan panas tina sagala rupa aci gear alat.
  6. Kimpalan karbida ningal bilah ku huntu ageung sareng alit.
  7. Kerangka pérak, bagian-bagian las, pélihan.
  8. Pangawat jam perhiasan.
  9. Industri éléktronika: kawat anu saéna pisan, rupa-rupa komponén éléktronik, bagian anu alus, pérak sareng pérak.
  10. Industri mékanis sareng listrik: sendi logam halus, péso tambaga motor pérak-tambaga, poros sareng santai sareng tempering sanés.
  11. Industri kawat: kawat jalur annealing induksi.
  12. Industri dolanan: Clockwork lémparan logam ipis tiasa tempered.
  13. Welding knives: knives kertas sareng bilah sapatu dikaluarkeun.
  14. Rupa-rupa pakakas damel kayu, sapertos: ax, planer sareng perlakuan panas sanésna
  15. Komponén hidraulik sapertos pompa plunger pompa, rotor pompa rotor, ngabalikeun aci dina rupa klep, gear pompa gear sareng quenching frekuensi tinggi sanésna.
  16. Perawatan panas tina sagala rupa uap sareng motor mesin frekuensi tinggi quenching mesin, sapertos: crankshaft, rod nyambungkeun, piston pin, camshaft, katup, rupa-rupa geng dina kotak gear, rupa-rupa garpu, rupa-rupa suntikan spline, transmisi frekuensi tinggi induksi quenching panas perawatan shafts, sagala rupa pin engkol gagak leutik, panangan tangan kango, poros goyang, jsb.        

precautions:

  1. Produk ieu tiasa dipanaskeun nepi ka 800 derajat langsung, henteu aya seuneu kabuka, teu aya pendinginan cai anu diperyogikeun, sareng operasionalna gampang.
  2. Upami éta henteu ngahaja rusak atanapi henteu leres dioperasi, produk dijamin kanggo 1 taun

parameter:

ngetik KIA-1KW
Kakuatan damel Single phase110v, 50Hz / 60Hz

Fase tunggal 220V, 50Hz / 60Hz

Kisaran tegangan operasi 100V-120V

200V-240V

Kakuatan kaluaran 1KW
Frékuénsi fluktuasi 30-100KHZ
Kaluaran ayeuna 10A
Cara tiis Hawa tiis
Titik panyalindungan suhu 85
sertipikasi CE , UL, CCC , Sadia pikeun COC, POVC
Siklus tugas 100%
beurat 3kg
ukuran 380mm * 64mm

Asesorisna ngagaduhan pamanas Mini Induksi.

 

Dia 30mm Coil buah 2
Dia 40mm Coil buah 2
Dia 50mm Coil buah 2
Panjang kabel 750mm pikeun coil DIY buah 2
Coil pikeun pemanasan Piring buah 2

Induksi Mini unscrew remover manaskeun-induksi pungkur unscrew remover manaskeun-Mini induksi derusty manaskeun