Parangkat manaskeun induksi

gambaran

Pasokan Alat pemanasan Induksi

HLQ Induction Heating Machine Co ngahasilkeun rupa-rupa suplai parangkat pemanasan induksi kaasup runtuyan tinggi frékuénsi kakuatan, sedeng kakuatan runtuyan frekuensi, runtuyan manaskeun frékuénsi ultrahigh pikeun pemanasan, brazing, forging, lebur, beungkeutan, patri, hardening sarta aplikasi permukaan perlakuan panas jeung ngagantian.

Ciri utama:

 

 

  • Modul IGBT sareng téknologi inverting switching lemes sapertos dina produksi generator, reliabilitas anu langkung luhur tiasa dilakukeun.
  • Leutik jeung bisa dibabawa, dibandingkeun jeung mesin SCR dikawasa ukur spasi digawé 1 / 10 ieu diperlukeun. efisiensi tinggi mun ngahemat energi, efisiensi tinggi na kakuatan tebih bisa ngurusan
  • Generator na adaptable dina rentang frékuénsi ageung ti 1KHz dugi 2.0MHz, instalasi tiasa dilakukeun pisan gampang numutkeun manual kami.
  • 100% tugas siklus, pangabisa kerja kontinyu dina kakuatan maksimum.
  • kakuatan konstan atawa mode kontrol tegangan konstan.
  • Tampilan kana daya kaluarannana, frékuénsi output, sareng tegangan kaluaran.

Series model kakuatan input Max Max ayeuna input frékuénsi Oscillate input tegangan siklus tugas
M.F

.

DW-MF-15 induksi generator 15KW 23A 1KHz-20KHz Numutkeun aplikasi nu 3phases380V ± 10% 100%
DW-MF-25 induksi generator 25KW 36A
DW-MF-35Induction generator 35KW 51A
DW-MF-45 induksi generator 45KW 68A
DW-MF-70 induksi generator 70KW 105A
DW-MF-90 induksi generator 90KW 135A
DW-MF-110 induksi generator 110KW 170A
DW-MF-160 induksi generator 160KW 240A
DW-MF-300 induksi generator 300KW 400A
DW-MF-45 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku 45KW 68A 1KHz-20KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-MF-70 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku 70KW 105A
DW-MF-90 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku 90KW 135A
DW-MF-110 induksi Élmu sarta Rod Forging tungku 110KW 170A
DW-MF-160 Induksi Élmu Rod Rod Forging tungku 160KW 240A
Tungku lebur induksi DW-MF-15 15KW 23A 1K-20KHz 3phases380V ± 10% 100%
Tungku lebur induksi DW-MF-25 25KW 36A
Tungku lebur induksi DW-MF-35 35KW 51A
Tungku lebur induksi DW-MF-45 45KW 68A
Tungku lebur induksi DW-MF-70 70KW 105A
Tungku lebur induksi DW-MF-90 90KW 135A
DW-MF-110 induksi lebur tungku 110KW 170A
DW-MF-160 induksi lebur tungku 160KW 240A
DW-MF-110 induksi Hardening Equipment 110KW 170A 1K-8KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-MF-160Induction Hardening Equipment 160KW 240A
H.F

.

DW-HF-15 Series DW-HF-15KW 15KVA 32A 30-100KHz 220V fase hiji 80%
DW-HF-25 Series DW-HF-25KW-A 25KVA 23A 20K-80KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-HF-25KW-B
DW-HF-35 Series DW-HF-35KW-B 35KVA 51A
DW-HF-45 Series DW-HF-45KW-B 45KVA 68A
DW-HF-60 Series DW-HF-60KW-B 60KVA 105A
DW-HF-80 Series DW-HF-80KW-B 80KVA 130A
DW-HF-90 Series DW-HF-90KW-B 90KVA 160A
DW-HF-120 Series DW-HF-120KW-B 120KVA 200A
DW-HF-160 Series DW-HF-160KW-B 160KVA 260A
U.H

.

F

.

 

DW-UHF-4.5KW 4.5KW 20A 1.1-2.0MHz Hiji phase220V ± 10% 100%
DW-UHF-6.0KW 6.0KW 28A
DW-UHF-10KW 10KW 15A 100-500KHz 3phases380V ± 10% 100%
DW-UHF-20KW 20KW 30A 50-250KHz
DW-UHF-30KW 30KW 45A 50-200KHz
DW-UHF-40KW 40KW 60A 50-200KHz
DW-UHF-60KW 60KW 90A 50-150KHz

Téori alat pemanasan induksi

Dina alat pemanasan induksi ieu, sirkuit osilasi séri diterapkeun, ngalangkungan trafo frékuénsi luhur, tegangan low sareng kakuatan ayeuna tinggi nyaéta kaluaran ngalangkungan coil induksi.
Mesin séri DW-HF-15KW sareng DW-HF-25KW mangrupikeun modél munggaran anu dikembangkeun di perusahaan kami, nganggo komponén MOSFET sareng IGBT sareng téknologi kontrol inverting generasi kahiji urang, mesin-mesin diulas ku struktur saderhana, reliabilitas tinggi sareng harga murah, sareng éta gampang dianggo sareng diperbaiki, sareng ayeuna janten mesin anu paling seueur dianggo di Cina sareng luar negeri.


Dina séri DW-HF-35KW sareng DW-HF-45KW pemanasan induksi mesin, modul IGBT sareng téknologi kontrol inverting generasi kadua urang parantos dianggo, nyaéta dual control sareng téknologi inverting. Dina téknologi anyar ieu, kakuatan kaluaran sareng frekuensi osilasi dikontrol sacara mandiri. kami nganggo komponén IGBT sareng tegangan frékuénsi luhur ngatur sirkuit kontrol pikeun ngendalikeun kakuatan sareng kami nganggo komponén IGBT, séri osilasi sareng sirkuit ngambah otomatis pikeun ngahontal switching anu lemes dina kursus inverting, sadayana ngajantenkeun mesin janten langkung dipercaya sareng ngajantenkeun mesin mungkin damel teras-terasan sareng siklus tugas 100%.


Dibandingkeun sareng mesin sareng téknologi generasi kahiji, téknologi generasi kadua langkung cocog pikeun mesin listrik ageung pikeun ngagaduhan reliabilitas anu langkung luhur.
Kusabab ngadopsi téknologi canggih, mesin séri DW-HF-35KW sareng DW-HF-45KW diasétasi ku rentang frékuénsi anu langkung ageung, ukuran anu langkung alit, trafo anu didinginkan cai, reliabilitas anu langkung luhur sareng biaya perbaikan anu langkung handap.


Dina séri DW-HF-70KW alat pemanasan induksi, Modul IGBT sareng téknologi kontrol inverting generasi katilu urang parantos dianggo, nyaéta kontrol lemes sareng dual sareng téknologi inverting. Dina téknologi ieu, kakuatan kaluaran sareng frékuénsi tiasa dikontrol sareng disaluyukeun nyalira, modul IGBT sareng téknologi kontrol switching lemes dianggo dina sirkuit switching frekuensi tinggi pikeun ngendalikeun kakuatan kaluaran. Dina sirkuit inverting, IGBT sareng frékuénsi nyukcruk frékuénsi diterapkeun pikeun ngahontal kecepatan luhur sareng kontrol switching lemes anu akurat. Panerapan téknologi anyar henteu ngan ukur ningkatkeun kualitas sareng reliabilitas mesin, tapi ogé méréskeun masalah téknologi dina kakuatan anu ageung mesin pemanasan induksi sareng ngamungkinkeun pikeun dianggo 100% siklus tugas.

=