Aplikasi Pemanasan Spring Induksi

Parangkat pikeun induksi hardening cinyusu anu ngagaduhan bentuk hélik atanapi lebah lebah. Aparatur gaduh sistem dukungan rotasi sareng sistem pemanasan induksi. Sistem dukungan rotasi dirancang pikeun ngadukung cinyusu sedengkeun cinyusu dipanaskeun ku sistem pemanasan induksi. The Sistim pemanasan induksi ngagaduhan sistem coil induksi anu ngagaduhan sistem coil. Sistem coil ngagaduhan daérah jarak anu dirancang pikeun nampi cinyusu sareng manaskeun cinyusu sedengkeun cinyusu didukung dina sistem dukungan rotasi.

Cinyusu cinyusu atanapi cinyusu daun didamel ku deformasi termal propil waja. Kusabab ciri-ciri baja spring, aya syarat anu tangtu pikeun suhu sareng waktos panasan nalika prosés pemanasan. Kacuali preheating sateuacan digulung kana coil spring atanapi ngajalin pencét kana spring daun, aya ogé pamundut sanés perlakuan panas anu béda, sapertos annealing kawat rod spring, sareng pengerasan permukaan induksi panel waja. Ngagaduhan ciri pemanasan gancang, gancang dipareuman, kontrol kaluaran kakuatan anu akurat, sareng ngabeda-beda rentang frekuensi, HLQ's catu daya pemanasan induksi cocog pisan pikeun pemanasan deformasi termal tina waja spring, khususna di industri bagian otomatis ngalibetkeun sumber daun atanapi pepelakan manufaktur semi-beban. Dirancang ku para ahli dina HLQ, urang alat pemanasan induksi sadayana dilengkepan ku kauntungan hemat énergi, mimiti / eureun gancang, waktos siklus tugas 24 jam, power-point tinggi, otomatisasi tinggi, épisiensi tinggi, gampang dirawat, sareng umur panggunaan anu panjang. Pamanas induksi kami parantos dikenal sacara luas ku palanggan dina industri produksi waja spring.

Prosés pengerasan induksi logam mangrupikeun prosés standar anu dianggo dina pabrikasi cinyusu. Salah sahiji prosés pengerasan umum diwangun ku tungku suasana tradisional. Prosés pengerasan sapertos kitu lambat pisan. Springs tiasa dibentuk tina rupa-rupa logam (contona, stainless steel, baja karbon, baja campuran, sareng sajabana). Nalika logam cinyusu leres dikeras sareng tempered, parameter metalurgi khusus sapertos kateguhan sareng struktur mikro tiasa dicandak.
Nalika cinyusu dikeras ku tungku atmosfir tradisional, cinyusu munggaran disimpen dina oven dina suhu anu tangtu pikeun waktos anu khusus. Saatos éta, cinyusu dicabut sareng dipareuman ku minyak atanapi cairan sééng anu sanés. Saatos prosés pengerasan awal ieu, karasa usum semi biasana langkung luhur tibatan anu dipikahoyong. Sapertos kitu, cinyusu umumna dilakukeun prosés tempering dugi cinyusu nampi sipat fisik anu dipikahoyong. Nalika cinyusu diolah leres, sababaraha struktur kristalin tina waja dirobih janten martensite anu tempered kalayan seueur karbida dibubarkeun supados nyayogikeun struktur inti anu dipikahoyong tina cinyusu sareng permukaan anu dipikahoyong dina cinyusu.
Prosés anu sanés anu dianggo pikeun ngagaleuh cinyusu nyaéta pemanasan induksi. Prosés pemanasan induksi dilakukeun ku cara ngainduksi medan éléktromagnétik dina bahan konduktif tina cinyusu. Arus Eddy dihasilkeun dina bahan konduktif anu résistansi ngarah kana pemanasan Joule. Pemanasan induksi tiasa dianggo pikeun manaskeun baja kana titik leburna upami kedah anu langkung ti cekap pikeun austenitisasi produk.
Prosés pemanasan induksi tiasa nyayogikeun waktos siklus pemanasan anu langkung gancang tibatan pemanasan ku tungku atmosfir tradisional, sareng prosés pemanasan induksi tiasa nyederhanakeun penanganan bahan tina cinyusu, sareng berpotensi ngaktipkeun otomatis tina penanganan bahan tina cinyusu dina prosés pengerasan. Sanaos pemanasan induksi gaduh sababaraha kaunggulan tibatan tungku atmosfir tradisional, pemanasan induksi mata air ngagaduhan masalah sareng merata manaskeun sapanjang musim semi, panas teuing tungtung musim semi, sareng ngajaga induksi pemanasan coil efisiensi.