Élmu sarta Téknik Éléktromagnétik 80KW

gambaran

Élmu Induksi Éléktromagnétik 80KW pikeun pemanasan waja, palapis, bending, pas & teu pas, jsb.

Prinsip Élmu Pengetahuan Éléktromagnétik:

Kaseueuran logam dipanaskeun ku médan magnét frékuénsi luhur sareng ngagunakeun prinsip ieu ngalirkeun arus frékuénsi luhur ngalangkungan coil, sahingga coil ngahasilkeun médan magnét frékuénsi luhur, sahingga batang logam dina coil diinduksi pikeun ngahasilkeun panas. Énergi listrik tiasa dirobih kana énergi termal logam ku prosés di luhur. Salami prosés, rod logam henteu ngagaduhan kontak fisik sareng coil, sareng konvérsi énergi réngsé ku meddy magnét arus eddy sareng induksi logam.

 Kaunggulan manaskeun induksi éléktromagnétik:

1. Hemat énergi sareng pangirangan émisi (30-85%)

2. efisiensi termal luhur

3. Ngurangan suhu operasi

4. pemanasan gancang

5'bdi hirup panjang

6. Pangropéa saderhana sareng merenah

 

Naon Kauntungan Anu Éléktron Induksi Éléktromagnétik Bandingkeun sareng Pamanas Tradisional?

Kauntungan Bandingkeun
Élmu sarta Téknik ÉléktromagnétikPemanas Tradisional
Prinsip manaskeuninduksi éléktromagnétikPanaskeun Kawat Résistansi
Bagian DipanaskeunTong ngecas dipanaskeun langsung pikeun kéngingkeun efisiensi anu langkung luhur, tapi coil induksi éta sorangan henteu dipanaskeun pikeun ngajamin langkung lami nganggo kahirupanmanaskeun nyalira, teras panas dialihkeun kana tong ngeusian
Suhu Permukaan & KasalametanMax. 60 Gelar Centigrade, aman keuna ku panangan.Sarua sareng suhu manaskeun anjeun, Bahaya keuna
Laju PanasKekecapan Tinggi: ngahémat 50% -70% pemanasan -kitu waktosKekecapan Rendah: Henteu hemat waktos
Musim Panas énergiNgahémat Konsumsi Daya 30-80%Henteu Ngirit
suhu Controlprecision tinggiPrecision low
Nganggo kahirupan4-5Halaman2-3Halaman
Lingkungan ngagawekeunSuhu normal pikeun pagawé, gampang sareng raoseunPanas, hususna pikeun Area lintang handap
hargaÉpéktip hemat, kalayan 30-80% tingkat hemat énergi, peryogi 6-10 sasih pikeun ngarawat biaya. Laju langkung luhur, kirang waktosna.saeutik

 

Aplikasi induksi éléktromagnétik:

1. Industri karét plastik: mesin palastik pilem niupan, mesin gambar kawat, mesin cetak suntikan, granulator, extruder karét, mesin vulkanisasi, extruder produksi kabel, jsb.

2.Farmasi sareng industri kimia: kantong infus farmasi, jalur produksi peralatan plastik, pipa pemanasan cair pikeun industri kimia;

3. Énergi, industri pangan: manaskeun pipa minyak atah, mesin tuangeun, super kargo sareng alat-alat sanés anu peryogi pemanasan listrik;

4. Industri pemanasan kakuatan tinggi industri: mesin pikeun mesin pembunuhan, kampak réaksi, generator uap (ketel);

5. Industri pemanasan semur: paeh casting tungku séng, alloy aluminium sareng alat-alat sanés;

6. Bahan industri bina: lini produksi pipa gas, jalur produksi pipa plastik, PE plastik bersih datar, unit net geonet, mesin cetak blow blow otomatis, jalur produksi dewan honeycomb PE, garis produksi pipa bergelombang témbok tunggal sareng ganda, garis produksi bantalan udara komposit unit pilem, PVC Hard Tube, PP ekstrusi lini produksi lambar transparan, extruded tube polystyrene foam, PE film film berkelok-kelok;

7. kakuatan luhur gerakan kompor induksi komérsial;

8. Panaskeun alat-alat percetakan;

9. pemanasan industri anu sanés;

parameter téknis

 

barang

parameter téknis

kakuatan anu dipeunteunTilu-tahap 80KW
Dipeunteun input ayeuna110-120 (A)
Dipeunteun kaluaran ayeuna180-200 (A)
Frékuénsi tegangan anu dipeunteun

AC 380V / 50Hz

Kisaran adaptasi tegangan kaluaran kakuatan konstan dina 300 ~ 400V
Adaptasi kana suhu lingkungan-20ºC ~ 50ºC

Adaptasi kana kalembaban lingkungan

≤95%
Kisaran pangaturan listrik

20% ~ 100% pangaturan stepless (Maksudna: pangaluyuan antara 0.5 ~ 80KW)

Efisiensi konversi panas≥95%
Kakuatan anu épéktip

≥98% (Tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan pangguna)

frékuénsi berpungsi5 ~ 40KHz
Struktur sirkuit utamaRésonansi séri sasak pinuh
System ControlBasis DSP sistem kontrol nyukcruk fase-ngonci kecepatan tinggi otomatis
Modeu aplikasiBuka platform aplikasi
monitorTampilan digital anu tiasa diprogram
waktos ngamimitian<1S
Waktos panyalindungan overcurrent sakedapan≤2US
Perlindungan overload kakuatan130% panyalindungan langsung
Modeu mimiti lemesTerasing terisolasi listrik mimiti modeu pemanasan / eureun
Komunikasi RS485Modbus RTU protokol komunikasi standar
Dukung kakuatan pangaturan PIDIdentipikasi 0-5V tegangan input
Dukung 0 ~ 1000 ºC deteksi suhu bebanAkurasi dugi ka ± 1 ºC
Parameter coil adaptif 50 garis pasagi, panjang 50m, induktansi 110 ~ 120uH
Coil pikeun muka jarak (ketebalan insulasi termal)20-25mm pikeun bunderan, 15-20mm pikeun pesawat, 10-15mm pikeun elips sareng dina 10 mm pikeun super elips

 

 

Panalungtikan produk