Pipa-pipah Élmu sarta Systems Jeung induksi

gambaran

Pipa-pipah Élmu sarta Systems Jeung induksi

Pemanasan Pipa & Tube Induksi mangrupikeun padika anu paling hemat-énergi sareng tiasa dikendalikeun pikeun ngalarapkeun panas nalika produksi produk tubular. Induksi pemanasan induksi tina pipa & tabung kalebet pengeboran, serat, pengelasan sareng jinis-jinis deformasi mékanis anu sanés anu peryogi perlakuan panas pikeun ngeraskeun logam atanapi pikeun ngaleungitkeun résidu résidu. Salaku tambahan, tungtung tabung & pipa sering dipanaskeun teras diganggu (dibentuk) pikeun ningkatkeun atanapi ngirangan diameter atanapi kandel témbokna supados pipa tiasa gabung tungtung-ka-tungtung.

Sistem pemanasan pipa DAWEI Induction & tube dirancang pikeun sababaraha aplikasi ieu diantarana:

  • Panas ngubaran Quench sarta watek tina Tubing sarta pipa
  • Processing kesel keur Panas nyampurkeun
  • Pra-panas pikeun Upsetting
  • Pemanasan Rod Upsetting
  • Swedge Tungtung Stress Relieving
  • Preheating Alat Joint
  • Curing & Pra-pemanasan Palapis
  • Swivel Joint Bending
  • pipe Bending
  • De-beungkeutan tina karet
  • Terus Processing pipah Coiled
  • Seamless Mill Billet Pra-pamanas
  • Seamless pagawean Taper Re-pamanas
  • solusi Annealing
  • Annealing caang
  • Réduksi panas
  • Hybrid Gas / garis induksi

 

Panalungtikan produk