Boiler Cai Panas Sareng Induksi éléktromagnétik

gambaran

Panas Cai Boiler Jeung éléktromagnétik Induksi-Industrial Cai Boiler Generator

15-20KW Industrial éléktromagnétik induksi Panas Cai alat keur ngagolakkeun

parameter

item unit HLQ-CNL-15 HLQ-CNL-20
daya dipeunteun kW 15 20
Dipasang ayeuna A 22.5 30
Tegangan / Frékuénsi V / Hz 380 / 50-60 380 / 50-60
aréa cross-bagian tina kabel kakuatan mm² ≥6 ≥10
efisiensi pemanasan % ≥98 ≥98
Max. tekanan pemanasan Mpa 0.2 0.2
Min. aliran pompa L / mnt 25 32
Volume tank ékspansi L 15 20
Max. suhu pemanasan 85 85
65ºC kaluaran cai panas L / mnt 5 5
dimensi mm 4.88 6.5
Inlet / sambungan outlet DN 700 * 400 * 1020 700 * 400 * 1020
Wewengkon pemanasan 32 32
Suhu hawa handap
panyalindungan
140-170 180-220
spasi pemanasan 530-670 640-800
Méter listrik A 10A (40A) 10A (40A)
Protéksi kelas IP 33 33
Dissipation panas tina enclosure % ≤2 ≤2
Max. volume pemanasan L 278 37

Fitur

Musim Panas énergi

Lamun hawa jero rohangan ngaleuwihan nilai pre-set, nu alat keur ngagolakkeun pemanasan sentral bakal otomatis dipareuman, sahingga éfisién nyimpen leuwih ti 30% énergi. Sareng éta tiasa ngahémat énergi ku 20% dibandingkeun sareng boiler tradisional anu ngagunakeun metode pemanasan lalawanan. Suhu Konstan sareng Spasi Nyaman

Suhu cai tiasa dikontrol dina kisaran 5 ~ 90ºC, sareng akurasi kontrol suhu tiasa ngahontal ± 1ºC, nyayogikeun atmosfir anu nyaman pikeun rohangan anjeun. Beda sareng alat-alat AC, pemanasan induksi henteu nyiptakeun lingkungan anu idéal pikeun tumuwuh baktéri.

Taya Noise

Kontras jeung boiler pemanasan sentral ngagunakeun métode cooling hawa, boiler pemanasan cai tiis leuwih sepi tur unobtrusive.

Operasi Aman

Ngamangpaatkeun pemanasan induksi ngahontal pamisahan listrik jeung cai, nyadiakeun operasi aman. Sagedengeun ti eta, sababaraha fungsi panyalindungan kayaning panyalindungan bahan keur anti ngagibleg, panyalindungan leakage listrik, panyalindungan circuit pondok, panyalindungan fase leungitna, panyalindungan overheating, panyalindungan overcurrent, panyalindungan overvoltage, undervoltage panyalindungan, panyalindungan timer inspeksi dilengkepan. Pamakéan aman dijamin salami 10 taun.

Kontrol calakan

Boiler pemanasan cai induksi kami tiasa WIFI dikawasa jarak jauh ku telepon pinter.

Gampang kanggo Ngajaga

Pemanasan induksi henteu janten kaayaan fouling, ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngaleungitkeun perlakuan.

FAQ

Punten Taroskeun Layanan Pelanggan Kami sateuacan Meuli

 

Ngeunaan Milih Daya Luyu

Milih alat keur ngagolakkeun cocog dumasar kana aréa pemanasan sabenerna anjeun

Pikeun wangunan low-énergi, 60 ~ 80W / m² boilers cocog;

Pikeun gedong umum, boiler 80 ~ 100W / m² cocog;

Pikeun villa sareng banglo, boiler 100 ~ 150W / m² cocog;

Pikeun gedong-gedong dimana kinerja sealing henteu saé sareng jangkungna kamar langkung ageung tibatan 2.7m atanapi jalma sering lebet, beban panas gedong sasuai ningkat sareng kakuatan boiler pemanasan sentral kedah langkung luhur.

 

Ngeunaan Kaayaan Pamasangan

Naon kaayaan instalasi

Candak boiler pemanasan sentral induksi 15kW sabagé conto:

Bagian melintang tina kabel kakuatan utama teu kedah kirang ti 6mm3, switch utama 32 ~ 45A, tegangan 380V / 50, aliran cai minimum pompa nyaéta 25L / mnt, pompa cai kudu dipilih nurutkeun jangkungna wangunan.

Ngeunaan Asesoris

asesoris naon diperlukeun

Kusabab unggal situs pamasangan customer mah béda, ku kituna sagala rupa asesoris anu diperlukeun. Kami ngan ukur nyayogikeun dandang pemanasan sentral, asesoris sanésna sapertos klep pompa, pipa sareng konektor union kedah dipésér ku para nasabah.

 

Ngeunaan Sambungan Pikeun Pemanasan

Naon sambungan anu tiasa dianggo pikeun pemanasan

Boiler pemanasan sentral induksi HLQ tiasa dihubungkeun sacara fleksibel kana sistem pemanasan lantai, radiator, tangki panyimpen cai panas, unit coil kipas (FCU), jsb.

 

Ngeunaan Service Instalasi

produk urang bisa dipasang ku dealers lokal otorisasi urang. Kami ogé nampi reservasi sateuacanna, sareng kami nunjuk insinyur pikeun nawiskeun jasa pamasangan sareng petunjuk téknis dina situs.

 

Ngeunaan Logistik

Waktu pengiriman barang sareng distribusi logistik

Urang janji pikeun ngirim produk siap-to-kapal kami dina 24 jam, sarta ngirimkeun produk dijieun-to-order kami dina 7-10 poé. Sareng jasa logistik dumasar kana sarat para nasabah.

 

Ngeunaan Service Life

Sabaraha lami umur jasa produk ieu

Boiler pemanasan sentral induksi HLQ ngadopsi coil induksi frekuensi tinggi sareng inverter kelas industri, sadaya bagian konci didamel tina bahan kelas luhur anu diimpor, umur jasana tiasa ngahontal 15 taun atanapi langkung.

 

 

Panalungtikan produk