Frékuénsi High induksi hardening prosés flange alur

gambaran

Frékuénsi High induksi hardening prosés flange alur

obyektip
Induksi Frekuensi Tinggi Ngerjakeun alur flange ka 1508˚F (820˚C) dina 3 menit nganggo pemanasan induksi.

Alat anu Disarankeun
Alat anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta
Mesin hardening induksi DW-UHF-20KW

bahan

42CrMoS4 - 1.14 "kandel x 2.69" ID x 4.61 "OD (29 mm
kandel x 68.4 mm ID x 117 mm OD)

parameter konci

Teu karasa: 52.9 HRC
Kakuatan: Nepi ka 15 kW
Suhu: 1508˚F (820˚C).
Waktos: 3 menit

Panalungtikan produk