Sedeng Frékuénsi Pemanasan Power Supplies

gambaran

Top sedeng kakuatan pemanasan frékuénsi suplai produsén-MF pemanasan generator, IGBT frékuénsi sedeng Sistim pemanasan induksi.

Fitur utama:

  • kakuatan badag, frékuénsi lemah sareng diathermancy alus.
  • frékuénsi luhur, konsumsi kakuatan low, instalasi nu panggampangna tur operasi basajan.
  • Bisa terus dianggo kanggo jam 24 keur desain beban pinuh komprehensif.
  • Ieu adopts nu IGBT circuit inverter dina sambungan paralel, anu ha adaptability beban tinggi.
  • Cai mibanda fungsi salaku leuwih-tegangan, leuwih-ayeuna, leuwih-panas, macet fase jeung indikasi kakurangan cai alarm salaku kontrol otomatis tur panangtayungan.
  • Dibandingkeun jeung modél pemanasan sejen, eta nyata bisa ngamajukeun kauntungan ékonomi, ngaronjatkeun kualitas buah karya dipanaskeun, simpen énergi jeung bahan, alleviate inténsitas kuli sarta ngaronjatkeun lingkungan produksi.

aplikasi utama:

  • frékuénsi sedeng induksi Mesin Élmu sarta biasana dipaké dina kaayaan penetrasi pemanasan, contona, rod pemanasan pikeun forging rod tungtung pemanasan
  • Lebur ampir sagala jinis logam
  • Pemanasan ti stators atanapi rotors keur pas
  • Pemanasan tina tube tungtung keur Tonjolan
  • Pemanasan ti molds quenching jero ngeunaan shafts na gears tempering atanapi preheating of weld joint jeung saterusna

model

DW-MF-15KW

kahayang kakuatan input

fase 3, 380V, 50 / 60HZ

Oscillate kakuatan max

15KW

input ayeuna Max

23A

frékuénsi Oscillate

1-20KHz

Cooling kahayang cai

> 0.2MPa, 6L / Min

siklus tugas

100% 40 ° C

dimensi

generator

560 * 270 * 470mm

trafo

550 * 300 * 420mm

beurat net

30kg / 35kg

panjang sambungan kabel

2m

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/09/HLQ-Brochure.pdf"]

pemanasan induksi frékuénsi sedeng
pemanasan induksi frékuénsi sedeng

Panalungtikan produk