Hardening steel Steel péso wilah Jeung induksi

gambaran

Hardening steel Steel péso wilah Jeung System Élmu sarta induksi

Tujuanna Kuatkeun bagian 4 ″ (101.6mm) tina sabeulah bedah Steel stainless ukuran 7 ″ (177.8mm) panjangna. Teu karasa kedahna 48 dugi ka 53 Rockwell C dina agul saatos diolah.
Bahan 420 Wilah Bedah Baja stainless steel ukuran 7 ″ (177.8mm) panjangna, 1/4 ″ (6.35mm) lega di burit, sareng kandel 0.085 ″ (2.2mm) dina sabeulah.
Hawa 1850ºF (1010ºC)
Frékuénsi 365 kHz
Peralatan • Sistem pemanasan induksi DW-UHF-6kW dilengkepan workhead jarak jauh kalebet hiji (1) kapasitor anu sami sareng 1.2 μF
• Koil pemanasan induksi anu didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu.
Ngolah Koil hélik dua péngkolan sareng tabung quartz internal anu dirancang pikeun nyeken panjang sabeulah dianggo pikeun manaskeun sabeulah dugi ka 1850ºF (1010ºC) pikeun ngahontal karasa anu dipikahoyong.
Hasilna / Mangpaat induksi pemanasan nyadiakeun:
• prosés Flameless
• laju produksi ningkat
• Hasil anu saluyu & bisa diulang

induksi hardening bilah peso stainless steel

Panalungtikan produk