Boiler induksi

gambaran

Boiler Induksi Magnét sareng Pemanasan Induksi

boiler induksi magnét

Boiler induksi magnét dianggo ku cara hiji coil induksi, anu nyiptakeun médan magnét variabel ngagunakeun arus frekuensi 50 Hz. Sistem maze logam, anu nguatkeun bursa panas, dipanaskeun ku cara ngabalikeun magnét sareng sacara praktis tanpa kaleungitan mindahkeun énergi anu dileupaskeun ka pamawa panas.

Struktur internal

Struktur internal boiler induksi magnét

nu prinsip pemanasan induksi

Modeu pemanasan induksi gampang digambarkeun nganggo induktor sareng médan magnét, anu dirobah babarengan sareng robih kakuatan ayeuna. Widang ditutup di jero coil sareng intensitas gumantung kana kakuatan ayeuna sareng nomer coil giliran.

pemanasan induksi

Nalika nempatkeun barang anu aya dina jero coil bakal aya arus anu nyababkeun, anu balukar tina résistansi listrik tina logam bakal nyababkeun pemanasan permukaan. Épék pemanasan nambahan kalayan intensitas widang na gumantung kana sipat bahan sareng ukuran coil.

Dina alat panandapna aya hiji coil induksi, salian konsumsi ogé penjana, kusabab konduktorna diperyogikeun dina médan magnét variabel anu nyababkeun generasi réaktif listrik. Salila prosés pulih, arus anu aktif, dikonsumsi tina jaringan séhat pisan, sareng arus réaktif anu ditutup dina gelung cukup kuat, anu ngamungkinkeun alat panyebaran SAV ngagunakeun kakuatan tambahan anu terhasil dina sirkuit osilasi sareng ngirangan konsumsi énergi.

Prinsip pemanasan boiler induksi

Kauntungan dandang kanggo induksi

  • • stabilitas tingkat efisien 99% anu henteu turun dina mangsa operasi
  • • Dina seueur kasus, transisi listrik ka induksi ngirangan biaya operasi rata-rata 30%
  • • Noise sareng Geter gratis
  • • perlindungan skala maksimum
  • • henteuna lengkep hubungan pisah dina konstruksi, anu ngaleungitkeun kamungkinan bocor
  • • Frékuénsi operasi ayeuna: 50 Hz
  • • Teu meryogikeun tanaga anu terampil pisan pikeun pamasangan sareng pamiaraan
  • • Faktor kakuatan tinggi = 0,98 (ampir sadaya énergi anu dikonsumsi tina jaringan nuju kana ciptaan panas)
  • • Pemanas induksi dicirikeun ku gelar listrik sareng seuneu seuneu anu luhur: elemen pemanasan (mazz pipa) teu aya hubungan listrik sareng induktor. Suhu maksimal dina permukaan manaskeun langkung ageung tina hawa pamawa na ku henteu langkung ti 10-30 ° C (pikeun pamanas damel dina pemanasan sareng sistem pasokan cai panas)
  • • Teu aya barang anu ngagem pikeun mékanis mékanis, henteu aya bagéan pindah sareng bagian sareng alat anu sarat
  • • Hirup jasa pamanas induksi langkung ti 30 taun (nalika dianggo kanggo pemanasan wangunan)
  • • Kasaluyuan sareng sistem pemanasan sanés
  • • Teu ngabutuhkeun kamar pamasangan anu kapisah
  • • Pemanasan induksi ngamungkinkeun ngagunakeun rupa-rupa operator panas cairan (cai, minyak, anti udara) tanpa persiapan téknologi saméméhna
  • • Sareng lengkepna, henteu peryogi karya pencegahan salami usum panas sareng usum panas

Widang aplikasi instalasi

The versatility of induksi boiler operasi dina frékuénsi ayeuna industri ngamungkinkeun ngagunakeun eta di sagala rupa industri dina cara éféktif jeung nguntungkeun.

  • • Élmu mandiri (desentralisasi);
  • • Gabungan (saingan) pemanasan;
  • • Pangurangan sumber pasokan panas;
  • • Pasokan cai panas;
  • • Ngajaga suhu dina prosés téknologi, réaktor sareng aliran réaktor;
  • • Pelarasan prosés pemanasan ngagunakeun sumber tanaga anu tiasa terbarutan (RES) sareng suluh lokal kelas rendah;
  • • Pasokan panas otomatis ku kendali jauh (jauh).

aplikasi boiler cai induksiaplikasi boiler induksiaplikasi boiler induksi magnétaplikasi boiler pemanasan induksi magnétparameter

Model No. input tegangan dipeunteun daya Wewengkon Pemanasan Diménsi / Beurat
HLQ-CNL-6 AC220V 6KW 40-80m2 620*350*145mm / 13kg
HLQ-CNL-8 AC220V / 380V 8KW 60-100m2 620*350*145mm / 13kg
HLQ-CNL-10 AC220V / 380V 10KW 80-120m2 620*350*145mm / 14kg
HLQ-CNL-12 AC380V 12KW 100-150m2 620*350*145mm / 14kg
HLQ-CNL-15 AC380V 15KW 120-200m2 620*350*145mm / 15kg
HLQ-CNL-20 AC380V 20KW 180-260m2 750*450*950mm / 45kg
HLQ-CNL-25 AC380V 25KW 220-300m2 750*450*950mm / 45kg
HLQ-CNL-30 AC380V 30KW 250-360m2 750*450*950mm / 50kg

 

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=