induksi cangkéng huntu tina ragaji raga

gambaran

induksi pengerasan huntu agul ragaji kalayan mesin pengerukan induksi frékuénsi luhur

obyektip

induksi Hardening huntu sabeulah ragaji badag pikeun aplikasi permukaan anu karasa; tujuanana nyaéta pikeun ngirangan waktos pemanasan

Bahan: Bagéan sabeulah ragaji

Hawa: 1650 ºF (899 ºC)

Frékuénsi: 134 kHz

Peralatan:

–DW-UHF-40kW 50-150 kHz Sistim pemanasan induksi dilengkepan workhead jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF


–A sababaraha posisi dua-péngkolan hélik induksi pemanasan coil dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu

Prosés: The induksi pemanasan coil dikembangkeun sahingga moal konsentrasi panas di lebak ujung luar waos. Bagean na disimpen handapeun coil sakitar 1/8 "(3.2 mm) jauh sareng kakuatanna dihurungkeun. Kalayan suplai pemanasan induksi séri 40 kW DW-UHF bagian dipanaskeun kana suhu dina tingkat anu ditargetkeun lima huntu per opat detik.

mesin hardening induksiHasilna / Mangpaat

–Speed: Palanggan parantos nganggo induksi, tapi hoyong ningkatkeun kana sistem kakuatan anu langkung luhur pikeun ningkat
tingkat produksiana (Sateuacan munggaran nganggo induksi ti HLQ, klien nganggo obor.)
–Kecepatan sareng Repeatability: Obor henteu pas sakumaha induksi atanapi henteu tiasa diulang deui, padahal induksi tiasa
dilaksanakeun janten tiasa diulang deui
–Kefisiensi: pemanasan induksi ngagunakeun énergi kirang ti obor sareng nawiskeun pemanasan langsung / pareum

=