Induksi Élmu sarta Coils Desain

gambaran

Induksi Élmu sarta Coils desainer na Produsén pikeun prosés brazing induksi, lebur tungku, hardening mesin permukaan, las preheat na PWHT stress relieving mesin, jsb.

 

Panjelasan Produk

modelKakuatan KaluaranInput AyeunabeuratTegangan Masukanprekuensi
MYD-30KW1 ~ 30KW45A110KG 

380V 3 fase,

4 kawat, 50 / 60Hz

 

(220V, 440V) Pilihan

 

2 ~ 40 KHZ
MYD-40KW1 ~ 40KW60A120KG
MYD-50KW1 ~ 50KW75A130KG
MYD-60KW1 ~ 60KW90A135KG
MYD-80KW1 ~ 80KW120A145KG
MYD-100KW1 ~ 100KW150A168KG
MYD-120KW1 ~ 120KW180A280KG

induksi coils pemanasan desain

Parameter Téknis

 

Tipe pemanasanPemanasan Induksi
Pemanasan Rentang Tamp0ºC ~ 1100ºC
Laju manaskeun5ºC ~ 400ºC per menit
Jenis TiisPendinginan Hawa
ThermocoupleK Tipe
Perekam SuhuPerékam Digital sareng 6 Saluran
Coil induksiCoil Induksi Lemes & coil induksi clamp

nu pilihan bagéan Sistim pemanasan induksi

l kakuatan manaskeun induksi

l Induksi coil (Clamp induction coil) atanapi (Soft induction coil)

l kabel Sambungan pikeun merenah pikeun ngahubungkeun coil sareng kakuatan pemanasan

l Suhu controller

l layar toél PLC

l Suhu recorder kalayan printer

l K tipe térmonuklir & sambungan kabel

l Selimut Selimut

l Sareng bagian sanésna.

induksi coils pemanasan desain

MYD manaskeun runtuyan induksi pikeun ngabandingkeun panas tahan:

l Saragam

l Kacepetan Tinggi

l Hemat Énergi: 30-80%

Fitur

l Pendinginan hawa: damel saé dina -10 ℃ -40 ℃

l Daya pemanasan induksi: Pikeun manaskeun padamelan nganggo simbut insulasi di sakurilingna. Kacepetan manaskeun tinggi sareng efisiensi pemanasan kalayan sakedik tanaga leungit.

l layar toél PLC: Intuitif ningali sareng gampang dioperasikeun.

l coil induksi lemes: Gampang angin dina potongan karya anu béda.

l Koil Induksi anu tiasa Dipiceun: gampang dioperasikeun sareng dipindahkeun.

l Suhu perékam: Rékam sadaya kurva pemanasan sareng nyetak dina waktosna.

l Suhu Controller: Pemanasan numutkeun wincik kabutuhan manaskeun kalayan toleransi ± 3 ℃.

Aplikasi & nganggo lapangan

Sistim pemanasan MYD seri urang téh hawa-tiis induksi parabot pemanasan kalawan sistem DSP.

aplikasi utama maranéhanana mangrupakeun pipa panas, panas pre-weld, perlakuan panas pos-weld, relief stress, kapang suntik pemanasan, annealing, jsb

l Pra-panas: pikeun palapis, bending, pas & teu pas, las sareng rakitan termal.

l Perlakuan panas pas-las: bak, padamel atanapi padamelan logam sanés

l manaskeun: kapang pemanasan, kapal, mandi séng, bagian logam ageung & henteu teratur

l Panas pipa: minyak pipa, gas pipa, cai pipa, pétrokimia pipa sareng bahan pipa sanés

The maké widang aub téh pipelines pétrokimia, minyak jeung gas, aerospace, shipbuilding, baja, bak, boilers, pembuluh, pembuluh tekanan, tabung, struktur logam, struktur spasial, sasak kareta api, cai listrik, konstruksi milik, manufaktur wahana, kakuatan nuklir, pertambangan, plastik processing, prosés nyimpen énergi, kapang, industri laras screw, jsb.

induksi_heating_coils_design

Induksi Élmu sarta coil Jurnalisme sarta Desain Dasar

coil fléksibel

clamp coil

Panalungtikan produk