Induksi hardening Jaw Hunting tina Karbon Steel

gambaran

Frekuensi tinggi induksi hardening Jaw Gutih tina prosés permukaan Karbon

obyektip
Suksés parantos ngadadak huntu rahang nganggo induksi.

pakakas

DW-UHF-6KW-kuring mesin hardening induksi

Coil adat HLQ

bahan
Waos karét waja disiapkeun ku nasabah

parameter konci
Kakuatan: 4 kW
Suhu: Kurang leuwih 1526 ° F (830 ° C)
Waktos: 10-15 detik

prosés:

  1. Hiji uji coil ieu dilakukeun pikeun aplikasi.
  2. Sampel na dibenerkeun dina posisi dina coil.
  3. Pemanasan induksi diterapkeun kana huntu.
  4. Suhu sampelna diawaskeun nalika panas.
  5. Panas dilarapkeun dugi suhu pikasieuneun ngahontal.

Results:

  • Sistem tiasa ngahontal kakuatan maksimal na.
  • Huntu anu dipanaskeun nepi ka 830 ° C dina 12 detik.
  • 930 ° C ngahontal dina 20 detik.
  • Titik Curie (sakitar 770 ° C) parantos ngahontal dina 5 detik.

conclusions:

  • Konfigurasi sistem –DW-UHF-6KW-I cocog pikeun prosésna.
  • Koil klasik ogé cocog pikeun aplikasi ieu.

saran:

  • Proses automation tiasa dihontal ku cara ngagulung HS nganggo coil atanapi rahang dina arah anu nangtung.
  • Sistem pendingin anu leres kedah dipilih. Kapasitas penyejukan - sahenteuna 4kW. Sistem cai-to-hawa tiasa dianggo, tapi gumantung kana suhu operasi ambien.

 

Panalungtikan produk