Induksi pengerasan nempo huntu sabeulah

gambaran

Induksi hardening nempo huntu tina agul

Métode induksi hardening huntu tina sabeulah ragaji baja diwangun ku "alat baja speed tinggi," nu ngandung ngalirkeun arus induksi frékuénsi luhur ngaliwatan huntu tina sabeulah sangkan sagala partikel huntu, duanana dina beungeut cai jeung di di jerona, dipanaskeun nepi ka suhu kritis kira-kira 2375″ F. tanpa dipanaskeun ogé bagian-bagian séjén tina sabeulah, ngadalikeun frékuénsi jeung gedena arus induksi sahingga substansi sakabéh karbida dina huntu aya dina kaayaan leyur dina matriks austenitik praktis pas baja ngahontal suhu kritis, lajeng cooling huntu ka suhu substansi handap suhu kritis saméméh tumuwuhna sisikian badag lumangsung; tinimbang boh hardening sakabéh sabeulah atawa ngan permukaan induksi hardening huntu.

 

Induksi hardening nempo huntu sabeulah pikeun aplikasi hardening; Tujuanana nyaéta pikeun ngirangan waktos pemanasan

Bahan: Bagian tina sabeulah ragaji

Hawa: 1650 ºF (899 ºC)

Frékuénsi: 134 kHz

Parabot: DW-UHF-30kW 50-150 kHz Sistim pemanasan induksi dilengkepan workhead jauh anu ngandung dalapan kapasitor 1.0 μF. Sababaraha posisi dua-péngkolan hélik induksi pemanasan coil dirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun aplikasi ieu

 

Prosés Hardening Induksi

Koil pemanasan induksi dikembangkeun sahingga henteu konsentrasi panas di lebak ujung luar huntu. Bageanna disimpen handapeun coil sakitar 1/8 "(3.2 mm) jauh sareng kakuatanna dihurungkeun. Kalayan 30 kW DW-UHF catu daya pemanasan induksi bagian anu dipanaskeun kana suhu dina tingkat anu ditargetkeun lima huntu per
opat detik.

 

Hasilna / Mangpaat

Laju: Palanggan parantos nganggo induksi, tapi hoyong ningkatkeun kana sistem kakuatan anu langkung luhur pikeun ningkat
tingkat produksiana (Sateuacan munggaran nganggo induksi ti HLQ, klien nganggo obor.)

Precision sareng Repeatability: Obor henteu pas sareng induksi ogé henteu tiasa diulang deui, padahal induksi tiasa
dilaksanakeun janten tiasa diulang deui

Kekecapan: Pengerasan induksi nganggo langkung énergi tibatan obor sareng nawiskeun pemanasan langsung / pareum

 

Panalungtikan produk