Induksi pemanasan alat keur ngagolakkeun

gambaran

nu pemanasan alat dandang tiasa dianggo ku coil induksi, anu nyiptakeun médan magnét variabel nganggo frekuensi 50 Hz. Sistem maze logam, anu ngagedekeun tukar panas, dipanaskeun ku cara ngabalikeun magnét sareng sacara praktis tanpa leungitna mindahkeun énergi anu dikaluarkeun ka pamawa panas.

Prinsip induksi

Prinsip pemanasan prinsip dandangModeu pemanasan induksi gampang digambarkeun nganggo induktor sareng médan magnét, anu dirobah babarengan sareng robih kakuatan ayeuna. Widang ditutup di jero coil sareng intensitas gumantung kana kakuatan ayeuna sareng nomer coil giliran.

Naon Induksi Dandang?

Dandang induksi magnét tiasa mangrupikeun solusi anu paling saé pikeun pemanasan bumi upami pilihan fo gas henteu sayogiInduksi pemanasan alat keur ngagolakkeun dimana anjeun cicing, atanapi anjeun hoyong manpaat gaduh sistem pemanasan listrik, sapertos alat keur ngagolakkeun sepi sareng kalenturan langkung instalasi.

Dandang induksi éléktromagnétik ngagunakeun listrik tinimbang gas pikeun ngasuh cai panas. Ngan sapertos alat keur ngagolakkeun bénsin, éta bakal ngaserkeun cai anu pamanasan radiator anjeun sareng pipa cai bawah cai.Induksi pemanasan alat keur ngagolakkeun

pemanasan induksi

Nalika nempatkeun barang anu aya dina jero coil bakal aya arus anu nyababkeun, anu balukar tina résistansi listrik tina logam bakal nyababkeun pemanasan permukaan. Épék pemanasan nambahan kalayan intensitas widang na gumantung kana sipat bahan sareng ukuran coil.

Dina alat panandapna aya hiji coil induksi, salian konsumsi ogé penjana, kusabab konduktorna diperyogikeun dina médan magnét variabel anu nyababkeun generasi réaktif listrik. Salila prosés pulih, arus anu aktif, dikonsumsi tina jaringan séhat pisan, sareng arus réaktif anu ditutup dina gelung cukup kuat, anu ngamungkinkeun alat panyebaran SAV ngagunakeun kakuatan tambahan anu terhasil dina sirkuit osilasi sareng ngirangan konsumsi énergi.

Kauntungan dandang kanggo induksi

  • • stabilitas tingkat efisien 99% anu henteu turun dina mangsa operasi
  • • Dina seueur kasus, transisi listrik ka induksi ngirangan biaya operasi rata-rata 30%
  • • Noise sareng Geter gratis
  • • perlindungan skala maksimum
  • • henteuna lengkep hubungan pisah dina konstruksi, anu ngaleungitkeun kamungkinan bocor
  • • Frékuénsi operasi ayeuna: 50 Hz
  • • Teu meryogikeun tanaga anu terampil pisan pikeun pamasangan sareng pamiaraan
  • • Faktor kakuatan tinggi = 0,98 (ampir sadaya énergi anu dikonsumsi tina jaringan nuju kana ciptaan panas)
  • • Pemanas induksi dicirikeun ku gelar listrik sareng seuneu seuneu anu luhur: elemen pemanasan (mazz pipa) teu aya hubungan listrik sareng induktor. Suhu maksimal dina permukaan manaskeun langkung ageung tina hawa pamawa na ku henteu langkung ti 10-30 ° C (pikeun pamanas damel dina pemanasan sareng sistem pasokan cai panas)
  • • Teu aya barang anu ngagem pikeun mékanis mékanis, henteu aya bagéan pindah sareng bagian sareng alat anu sarat
  • • Hirup jasa pamanas induksi langkung ti 30 taun (nalika dianggo kanggo pemanasan wangunan)
  • • Kasaluyuan sareng sistem pemanasan sanés
  • • Teu ngabutuhkeun kamar pamasangan anu kapisah
  • • Pemanasan induksi ngamungkinkeun ngagunakeun rupa-rupa operator panas cairan (cai, minyak, anti udara) tanpa persiapan téknologi saméméhna
  • • Sareng lengkepna, henteu peryogi karya pencegahan salami usum panas sareng usum panas

Pemanasan listrik induksi listrik

Widang aplikasi

The versatility dandang induk operasi dina frekuensi industri ayeuna ngamungkinkeun pikeun ngagunakeun éta dina sagala rupa industri sacara efektif sareng nguntungkeun

  • • Élmu mandiri (desentralisasi);
  • • Gabungan (saingan) pemanasan;
  • • Pangurangan sumber pasokan panas;
  • • Pasokan cai panas;
  • • Ngajaga suhu dina prosés téknologi, réaktor sareng aliran réaktor;
  • • Pelarasan prosés pemanasan ngagunakeun sumber tanaga anu tiasa terbarutan (RES) sareng suluh lokal kelas rendah;
  • • Pasokan panas otomatis ku kendali jauh (jauh).

Pamasangan instalasi alat dandang pemanasanPamasangan instalasi alat dandang pemanasan

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=