400kg Aluminium lebur tungku

gambaran

Luhureun Cina 100 ^ 1200kg aluminium smelting tungku kalawan induksi pikeun smelting na casting aluminium, induksi lebur Aluminium tungku, smelter induksi aluminium, Aluminium tungku lebur induksi, lebur tungku aluminium pikeun parunggu, jsb.

Advantages of éléktromagnétik aluminium tungku lééh jeung induksi:

1, simpen energi jeung ngurangan hawa lingkungan

Aslina workshop tungku solar dina polusi, tapi oge pipa knalpot bantu, jero tur luar panas tungku boga angka nu gede ngarupakeun sebaran dina bengkel, hasilna workshop suhu luhur. Kitu teh kondisi tungku aslina, paling escapes ka hawa, aya panas leungitna konduksi, produksi konsumsi kakuatan badag, ningkatkeun biaya produksi. Dina waktu nu sarua, di hawa nambahan ambient. Prosés pemanasan induksi éléktromagnétik, unsur panas nyaéta ngaliwatan pemanasan médan magnét, dina raraga ngurangan leungitna konduksi panas, panas gancang, lebur gancang, sahingga ngurangan konsumsi énergi. Ngurangan pamakean listrik. Sanggeus ngabandingkeun tina test eksperimen sarta modifikasi, daya nyimpen éfék anu 20% -40%.

2, pemanasan gancang, kontrol hawa akurat real-time

Metoda pemanasan Induksi éléktromagnétik nyaéta ngaliwatan garis médan magnét nyieun panas panas gancang, gancang lebur Galunggung nu Aluminium. Kadali hawa nyaéta nu-ayeuna sareng akurat, nu ngaronjatkeun kualitas produk jeung ngaronjatkeun efisiensi produksi!

3 tur hirup layanan lila, pangropéa basajan

Metodeu tungku pemanasan listrik tradisional nyaeta ngagunakeun lalawanan kawat pemanasan, kawat lalawanan dina lingkungan hawa tinggi keur lila dina pamakéan oksidasi bakal ngahasilkeun ngurangan hirup layanan na, biaya perawatan tinggi. The panas coil éléktromagnétik dijieunna tina bahan sarta kawat suhu luhur insulating, jadi hirup jasa nyaeta panjang tur tanpa pangropéa nanaon.

4, kakuatan

pemanasan Induksi éléktromagnétik kalawan ngembangkeun sarta kematangan teknologi, prosés produksi jeung téhnologi komponén, software, kayaning panyalindungan dipercaya tina kakuatan ayeuna tiasa 2-200KW.

5, aman

Modél utiliti adopts nu panas induksi éléktromagnétik, nu bisa ngurangan hawa beungeut mesin, sarta awak manusa bisa aman keuna, ku kituna pikeun nyingkahan lumangsungna ngabeuleum sarta tatu kabeuleum kacilakaan disababkeun ku mode pemanasan tradisional jeung ngajaga kasalametan produksi sahiji karyawan.

Fitur

1 hemat tanaga sareng panangtayungan lingkungan, alat-alat kakuatan IGBT Jérman, réliabilitas tinggi, operasi stabil sareng biaya perawatan murah.

2) frékuénsi fase digital dikonci tracking loop, otomatis cocog beban impedansi.

kakuatan 3 kontrol ditutup-loop, ulah aya nu robah hawa disababkeun ku kakuatan ka handap.

4) leuwih tegangan, dina tegangan, kurangna fase, leuwih ayeuna, leuwih panyalindungan panas, tampilan real-time dina parameter, diagnosis sesar tur alarem; leakage alarem otomatis, motong off catu daya jeung kaayaan gawé tina tampilan real-time.

sistim kontrol pemanasan 5) PID, hawa panas seragam, nyegah molten aluminium drift hawa, ngaduruk kirang, komponén logam homogen pikeun ngaronjatkeun laju kualifikasi produk.

6 (LED) controller hawa digital, ukur na ngadalikeun katepatan suhu nepi ka 3 derajat centigrade, kualitas sup aluminium téh alus, anu suhu lebur naék gancang, suhu tungku anu gampang pikeun ngadalikeun, efisiensi produksi nyaeta luhur;

7) struktur integral serat polycrystalline mullite tina tungku, volume leutik, harta insulasi alus, pamakéan énérgi low, efisiensi tinggi, suhu luhur derajat 1200, hirup layanan lila;

8. operasi téh basajan tur daya bisa disaluyukeun jeung karya;

9 (100%) durasi beban, kakuatan maksimum, pikeun mastikeun operasi jam 24.

Lebur kapasitas SMJD runtuyan aluminium induksi smelter: 

 

ngetikinput Powerlebur KamampuhMax Suhu
waja, stainless steeltambaga, emas, pérak (besi tua, Slag)aluminium, alloy aluminium,

Aluminium besi tua, slag aluminium, pop can

1800 ℃
SMJD-46360 KW200 KG500 KG200 KG
SMJD-48060 KW150 KG500 KG150 KG
SMJD-58080 KW200 KG600 KG200 KG
SMJD-60060 KW230 KG560 KG230 KG
SMJD-900120 KW300 KG900 KG300 KG
SMJD-90580 KW300 KG900 KG300 KG
SMJD-125080 KW400 KG1200 KG400 KG
SMJD-1250120 KW450 KG1350 KG450 KG
SMJD-1500120 KW500 KG1500 KG500 KG
SMJD-1550120 KW520 KG1560 KG520 KG
SMJD-1700160KW600 KG1700 KG600 KG
SMJD-2300160KW800 KG2000 KG800 KG
SMJD-3100200KW1200 KG3000 KG1200 KG

Prosés lééh alumunium Scraps ngadaur mulang

SMJD induksi parameter lebur tungku

Aluminium, Tambaga, Beusi induksi lebur manual tungku

Induksi Aluminium smelter

Aluminium tungku lebur ku induksi

Aluminium tungku lebur

Aluminium tungku lééh

Lebur tungku aluminium

Panalungtikan produk