Induksi bearing Panaskeun

gambaran

manaskeun bearing induksi mangrupa alat pemanasan canggih, saum sareng controllable, sabalikna tina oven tradisional, minyak panas atawa pakarang Élmu sarta Téknik métode, pemanasan induksi geus aman, métode langkung lingkungan-friendly tina panas.

hal nu husus

1) Ngadopsi téknologi pangolahan mikro chip paling canggih, desain anu kuat sareng awét pikeun kaayaan kerja anu teras-terasan nyayogikeun jaminan anu aman sareng dipercaya

2) Naha téknologi kontrol mikrokomputer dilarapkeun dina prosés kontrol pemanasan, sahingga pikeun ngawujud pemanasan mimiti lemes, lirén lirén, otomatis ngaluyukeun kakuatan kaluaran, prosedur deteksi otomatis, kagagalan alat pemanasan diri, sareng diagnosis kaayaan panyalindungan anu leres sareng fungsi panyalindungan

3) Suhu pemanasan sareng waktos tiasa disetél sareng tampilan, ékspansi peng silinder, liangna henteu tiasa dirobih, tiasa janten lini produksi tina tautan pamrosésan, sacara signifikan ngahémat biaya produksi

4) desain husus di konsumsi handap nyadiakeun pangaruh luhur, nepi ka nyimpen énergi.

spésifikasi téknis

model

ELDC-1

ELDC-3.6

ELDX-8

ELDX-12

ELDX-24

ELDC-24

ELDC-40

ELDC-95

listrik

kakuatan (KW)

1

3.6

8

12

24

24

40

95

Tegangan (V)

220

220

380

380

380

380

380

380

Frékuénsi (Hz)

50

50

50

50

50

50

50

50

arus listrik (A)

6

16

20

30

60

60

100

240

Bearing Beurat (Kg)

10

35

75

150

250

350

750

ngaropéa

Jero diaméterna (mm)

15

28

35

45

85

85

85

145

Luar diaméterna (mm)

150

340

480

700

700

900

1400

2500

Lebar (mm)

60

140

210

310

320

400

420

700

Suhu Tallest

270 ° C

270 ° C

270 ° C

270 ° C

270 ° C

270 ° C

270 ° C

270 ° C

Ukuran rod pemanasan

10,20,40

20,45,60

30,40,50,70

30,40,60,80

40,60,80

60,80,100

60,80,100,150

100,150,200,240

beurat

10

29

53

120

175

200

660

2350

[pdf-embedder url = "https://dw-inductionheater.com/wp-content/uploads/2018/09/HLQ-Brochure.pdf"]

Panalungtikan produk