manaskeun pipa cairan termal induksi

gambaran

Induksi Thermal Cairan Pipa manaskeun

Métode pemanasan konvensional, sapertos boiler sareng mesin pencét panas anu ngaduruk batubara, suluh atanapi bahan sanésna, biasana aya kalemahan sapertos efisiensi pemanasan rendah, biaya tinggi, prosedur pangropéa anu rumit, polusi, sareng lingkungan kerja anu bahaya. Pemanasan induksi sacara efektif ngabéréskeun masalah éta. Cai mibanda kaunggulan handap:
-Efisiensi panas High; Ngahemat langkung énergi;
- Rampa suhu gancang;
kontrol software -Digital méré kontrol akurat leuwih hawa sarta sakabeh prosés pemanasan;
- Kacida dipercaya;
-Pamasangan sareng pangropéa gampang;
- Biaya operasi sareng pangropéa langkung handap.

Alat Pemanasan Induksi HLQ dirancang pikeun Pipa, Kapal, Penukar Panas, Reaktor Kimia sareng Boiler. Kapal mindahkeun panas kana bahan cairan sapertos Cai Industri, Minyak, Gas, Bahan Pangan sareng Pemanasan Bahan Baku Kimia. Ukuran Daya Pemanasan 2.5KW-100KW mangrupikeun hawa anu langkung tiis. Ukuran kakuatan 120KW-600KW nyaéta cai anu leuwih tiis. Kanggo sababaraha dina situs pemanasan reaktor bahan kimia, Kami bakal nyayogikeun sistem pemanasan sareng Konfigurasi Buktina Ledakan sareng Sistem Kontrol Jauh.
Sistim pemanasan HLQ ieu diwangun manaskeun induksi, coil induksi, sistem kontrol suhu, pasangan termal jeung bahan insulasi. Perusahaan kami nyayogikeun skéma pamasangan sareng komisioner. Pamaké tiasa masang sareng debug ku nyalira. Urang ogé tiasa nyayogikeun pamasangan sareng komisi dina situs. Konci pilihan kakuatan alat pemanasan cairan nyaéta itungan panas sareng daérah pertukaran panas.

HLQ Induksi Pemanasan Equipment 2.5KW-100KW hawa tiis jeung 120KW-600KW cai tiis.

Énergi Efisiensi Babandingan

Métode pemanasanKaayaankonsumsi power
pemanasan induksiDipanaskeun 10 liter cai nepi ka 50ºC0.583kWh
pemanasan lalawananDipanaskeun 10 liter cai nepi ka 50ºC0.833kWh

Babandingan antara pemanasan induksi jeung Batubara / Gas / Résistansi pemanasan

itempemanasan induksiPemanasan batubarapemanasan gas-dipecatpemanasan lalawanan
efisiensi pemanasan98%30-65%80%80% di handap
Émisi polutanTaya noise, euweuh lebu, euweuh gas knalpot, euweuh résidu runtahBatubara cinders, haseup, karbon dioksida, walirang dioksidaKarbon dioksida, walirang dioksidanon
Fouling (dinding pipa)Non-foulingNgalanggarNgalanggarNgalanggar
Pelembut caiGumantung kana kualitas cairandiperlukeundiperlukeundiperlukeun
Stabilitas pemanasanajegKakuatan turun ku 8% taunanKakuatan turun ku 8% taunanKakuatan turun langkung ti 20% taunan (konsumsi kakuatan tinggi)
kasalametanSeparation listrik jeung cai, euweuh leakage listrik, euweuh radiasiRésiko karacunan karbon monoksidaRésiko karacunan karbon monoksida sareng paparanRésiko bocor listrik, shock listrik atanapi seuneu
kakuatan keur nahanKalayan desain inti pemanasan, umur jasa 30 taun5 taun5 mun 8 taunSatengah taun

diagram

Induksi pemanasan Power Itungan

Parameter anu dipikabutuh pikeun dipanaskeun: kapasitas panas spésifik, beurat, suhu awal sareng suhu akhir, waktos pemanasan;

Rumus itungan: kapasitas panas spésifik J/(kg*ºC)×perbédaan suhuºC×beurat KG ÷ waktu S = daya W
Contona, pikeun memanaskeun minyak termal 1 ton tina 20ºC dugi ka 200ºC dina sajam, itungan kakuatan nyaéta kieu:
Kapasitas panas spésifik: 2100J/(kg*ºC)
Bedana suhu: 200ºC-20ºC=180ºC
Beurat: 1 ton = 1000 kg
Waktos: 1 jam = 3600 detik
nyaéta 2100 J/ (kg*ºC)×(200ºC -20 ºC)×1000kg ÷ 3600s=105000W=105kW

kacindekan
Daya téoritis nyaéta 105kW, tapi kakuatan saleresna biasana ningkat ku 20% kusabab nimbangkeun leungitna panas, nyaéta, kakuatan saleresna 120kW. Dua sét sistem pemanasan induksi 60kW salaku kombinasi diperyogikeun.

 

Induksi Thermal Cairan Pipa manaskeun

Kaunggulan tina ngagunakeun Induksi Cairan Pipa manaskeun:

Kontrol anu tepat dina suhu kerja, biaya pangropéa anu murah sareng kamungkinan pikeun memanaskeun jinis cairan naon waé kana suhu sareng tekanan naon waé mangrupikeun sababaraha kaunggulan anu disayogikeun ku Éléktrotermal Induktif. Generator pemanasan induksi (atanapi Pemanas Induktif pikeun cairan) diproduksi ku HLQ.

Ngagunakeun prinsip pemanasan induksi magnét, dina Pamanas Induktif pikeun cairan panas dihasilkeun dina tembok spiral tina tabung stainless steel. Cairan anu ngiderkeun ngaliwatan tabung ieu ngaleungitkeun panas éta, anu dianggo dina prosésna.

Kaunggulan ieu, digabungkeun jeung desain husus pikeun tiap customer sarta sipat durability unik tina stainless steel, ngajadikeun Induktif Pamanas pikeun cairan praktis-gratis pangropéa, kalawan teu kudu ngarobah naon baé unsur pemanasan salila hirupna mangpaat na. . Pemanas Induktif pikeun cairan ngijinkeun proyék pemanasan anu henteu tiasa dianggo ku cara listrik sanés atanapi henteu, sareng ratusan di antarana parantos dianggo.

Pemanas Pipa Induksi pikeun cairan, sanaos ngagunakeun énérgi listrik pikeun ngahasilkeun panas, dina seueur aplikasi nampilkeun dirina salaku pilihan anu langkung nguntungkeun tibatan sistem pemanasan operasi kalayan minyak suluh atanapi gas alam, utamina kusabab inefisiensi alamiah dina sistem generasi panas durukan. jeung kabutuhan pikeun pangropéa konstan.

kaunggulan:

Kasimpulanana, Inductive Electrothermal Heater ngagaduhan kaunggulan ieu:

  • Sistim gawéna garing sarta sacara alami tiis.
  • Kontrol tepat suhu kerja.
  • Ampir kasadiaan panas langsung nalika nyéépkeun Pemanas Induktif, kusabab inersia termalna anu rendah pisan, ngaleungitkeun période pemanasan anu panjang anu dipikabutuh pikeun sistem pemanasan sanés pikeun ngahontal suhu rezim.
  • Efisiensi tinggi sareng hemat energi akibatna.
  • Faktor kakuatan tinggi (0.96 ka 0.99).
  • Operasi kalawan suhu luhur sarta tekanan.
  • Ngaleungitkeun exchangers panas.
  • Total kaamanan operasional alatan pamisahan fisik antara manaskeun jeung jaringan listrik.
  • Biaya pangropéa praktis teu aya.
  • Pamasangan modular.
  • Réspon gancang kana variasi suhu (inersia termal rendah).
  • Diferensial suhu témbok - cairan pisan low, Ngahindarkeun sagala jenis cracking atawa degradasi cairan.
  • Akurasi sareng keseragaman suhu sapanjang cairan sareng kualitas prosés pikeun ngajaga suhu konstan.
  • Ngaleungitkeun sadaya biaya pangropéa, pamasangan sareng kontrak relatif upami dibandingkeun sareng boiler uap.
  • Total kaamanan pikeun operator jeung sakabéh prosés.
  • Kéngingkeun rohangan kusabab konstruksi kompak tina Pemanas Induktif.
  • Pemanasan langsung cairan tanpa nganggo penukar panas.
  • Kusabab sistem kerja, manaskeun nyaéta anti polutan.
  • Dibebaskeun tina ngahasilkeun résidu dina pemanasan langsung tina cairan termal, kusabab oksidasi minimal.
  • Dina operasi pamanas induktif sagemblengna noise bébas.
  • Gampang sareng béaya rendah pamasangan.

Panalungtikan produk