mesin tandur induk gantung

gambaran

genggem Induksi Mesin Mesin Gantung

item DWS-10 DWS-30 DWS-60 DWS-100
Max. kakuatan input 10KW 30KW 60KW 100KW
tegangan input 3P × 380V, 50 atanapi 60HZ
ukuran generator L50 × W30 × H45 57L × 32W × 71H 70L × 40W × 103.5H 56L × 80W × 180H
beurat generator 40KG 47KG 120KG 150KG
Ukuran sirah panas Φ5.5 × 22L Ф8 × 18.5 Φ12 × 25L Ф16 × 25
Pemanasan beurat sirah 1.5KG 3.1KG 4.5KG 8KG
panjang sambungan kabel 3 ~ 8 méter nurutkeun kana tatanan
cooling kahayang > 0.3MPa,> 5L / Min > 0.3MPa,> 15L / Min > 0.3MPa,> 30L / Min ≥0.3MPa ≥30L / mnt

aplikasi:

induksi Brazing bagian leutik, perawatan panas selektif, sareng pemanasan induksi di daérah anu peryogi unit anu langkung alit. Dianggo pikeun béngsangan induksi di situs sapertos induksi panyambung kabel tambaga, sendi tambaga dina kondisioner hawa, konektor tambaga tina trafo sareng saterasna.

ciri:

  1. Ku desain khusus, anu nampok induksi tangan sirahna ukur ukuranana leutik sareng ngan ukur 1.5 dugi ka 8 KG, éta cocog pisan pikeun operasi dina situs padamelan upami suku anu dipanaskeun henteu tiasa dipindahkeun.
  2. nu manaskeun induksi tangan dicirikeun ku reliabilitas anu luhur sareng kualitas luhur sedengkeun modul kakuatan IGBT sareng téknologi inverting generasi katilu urang diterapkeun dina mesin pemanasan induksi.
  3. The panas induksi coil bakal dirancang nurutkeun requests Anjeun.

=

Mangga aktipkeun JavaScript dina panyungsi anjeun pikeun ngalengkepan formulir ieu.
=