Pemanas induksi mini ductor

gambaran

Panas induksi induktor mini / manaskeun induktor mini / alat manaskeun induktor gantungkeun ngaleupaskeun alat macét sareng karat, bolts sareng pangikat dina mobil, ngukir, pertanian, perbaikan parahu.

Panjelasan Produk:

Panas induksi induk Mini / manaskeun induktor mini / manaskeun induktor gantung. KIA-1000W nganggo magnét pemanasan induksi téknologi kanggo panas ngubaran bagian-bagian alit dina mobil, mesin, rupa-rupa bagian logam sareng poliétilén. Sacara umum dianggo pikeun ngasahkeun rupa-rupa bolt karat otomotif, kacang, gear, Pulley, pulley, bearings, sensor, sareng sajabana. Teu aya seuneu kabuka, teu kedah ngahindarkeun rupa-rupa bahan bakar saperti plastik; henteu aya penyejukan cai, operasi aman, panggoan anu gampang sareng gampang diangkut.

Fitur:

Pemanasan stabil, gampang dianggo di luar sareng jero ruangan. Henteu aya pembakaran, panyalindungan kaamanan komponén sanés, ningkatkeun efisiensi gawé. Éta henteu ngaruksak bagian deukeut pamanas. Éta moal ngaruksak bagian sakurilingna nganggo karét atanapi plastik. Henteu kéngingkeun seuneu. Prinsipna: Pamakean pemanasan logam sareng non-logam dina médan éléktromagnétik tiasa gentong jadi hiji beureum alat pemanasan induksi dina 20 detik. Henteu aya pemanasan seuneu kabuka pikeun mastikeun kasalametan operasi anjeun. Bahan karét sareng bahan témpét ogé tiasa dipanaskeun sareng dikupas ku asesoris alat. Scope of use: screw screw of tower power, screw screw of high-volt appliances of high, switch solid of screws, screw remove of transform, screw screw at various posisi, mbusak vinyl stripes without solvent or karét, piceun selang sareng AC routing , pemanasan sareng ngembangkeun bantalan Kesipisan beubeur matak ngagampangkeun, karat, sareng cacad skéter, sareng tiasa dianggo dina ngaleupaskeun rupa-rupa industri sareng peralatan.

Mesin ieu henteu ngan ukur cocog pikeun toko perbaikan mobil, toko 4S, toko perbaikan motor, pangropéa garisan produksi pabrik, pangropéa mékanis, pangropéa alat-alat presisi, jabatan pangropéa, jabatan logistik, toko parangkat keras, tapi ogé pikeun alat béja, ngiringan alat inten , Perawatan Panas bagian-bagian alit, sajumlah logam mulia (emas, pérak, sareng sajabana) pangleyur, sajumlah sénsil bahan pelesir baja, jsb.

aplikasi:

  1. Ngaleungitkeun rupa-rupa ukuran tina bolts screw rusty.
  2. Perawatan panas tina bolts korosi mobil, kacang, gear, pulley, pulley, bantalan.
  3. Perawatan panas tina alat parangkat keras pikeun mesin pelindung frekuensi tinggi, sapertos vise, palu, tangerang.
  4. Pemanasan sareng ngaleupaskeun rupa-rupa garis produksi, alat mékanis, bagian alat precision.
  5. Frekuensi tinggi ngaleungitkeun perawatan panas tina sagala rupa aci gear alat.
  6. Kimpalan karbida ningal bilah ku huntu ageung sareng alit.
  7. Kerangka pérak, bagian-bagian las, pélihan.
  8. Pangawat jam perhiasan.
  9. Industri éléktronika: kawat anu saéna pisan, rupa-rupa komponén éléktronik, bagian anu alus, pérak sareng pérak.
  10. Industri mékanis sareng listrik: sendi logam halus, péso tambaga motor pérak-tambaga, poros sareng santai sareng tempering sanés.
  11. Industri kawat: kawat jalur annealing induksi.
  12. Industri dolanan: Clockwork lémparan logam ipis tiasa tempered.
  13. Welding knives: knives kertas sareng bilah sapatu dikaluarkeun.
  14. Rupa-rupa pakakas damel kayu, sapertos: ax, planer sareng perlakuan panas sanésna
  15. Komponén hidraulik sapertos pompa plunger pompa, rotor pompa rotor, ngabalikeun aci dina rupa klep, gear pompa gear sareng quenching frekuensi tinggi sanésna.
  16. Perawatan panas tina sagala rupa uap sareng motor mesin frekuensi tinggi quenching mesin, sapertos: crankshaft, rod nyambungkeun, piston pin, camshaft, katup, rupa-rupa geng dina kotak gear, rupa-rupa garpu, rupa-rupa suntikan spline, transmisi frekuensi tinggi induksi quenching panas perawatan shafts, sagala rupa pin engkol gagak leutik, panangan tangan kango, poros goyang, jsb.        

precautions:

  1. Produk ieu tiasa dipanaskeun nepi ka 800 derajat langsung, henteu aya seuneu kabuka, teu aya pendinginan cai anu diperyogikeun, sareng operasionalna gampang.
  2. Upami éta henteu ngahaja rusak atanapi henteu leres dioperasi, produk dijamin kanggo 1 taun

parameter:

ngetikKIA-1KW
Kakuatan damelSingle phase110v, 50Hz / 60Hz

Fase tunggal 220V, 50Hz / 60Hz

Kisaran tegangan operasi100V-120V

200V-240V

Kakuatan kaluaran1KW
Frékuénsi fluktuasi30-100KHZ
Kaluaran ayeuna10A
Cara tiisHawa tiis
Titik panyalindungan suhu85
sertipikasiCE , UL, CCC , Sadia pikeun COC, POVC
Siklus tugas100%
beurat3kg
ukuran380mm * 64mm

Asesorisna ngagaduhan pamanas Mini Induksi.

 

Diaméterna 30mm Coilbuah 2
Diaméterna 40mm Coilbuah 2
Diaméterna 50mm Coilbuah 2
Panjang kabel 750mm pikeun coil DIYbuah 2
Coil pikeun pemanasan Piringbuah 2

 

 

Panalungtikan produk