Tinggi Frékuénsi induksi Panaskeun DW-HF-15

gambaran

Élmu Induksi Frékuénsi Tinggi DW-HF-15KW

manaskeun induksi frékuénsi luhur HF-15kw

 

ciri utama:

  • modul IGBT sarta téknologi inverting, kinerja hadé, reliabiliti luhur hiji ongkos pangropéa handap;
  • 100 siklus% tugas, kerja kontinyu nu diwenangkeun dina output kakuatan maksimum;
  • Status kakuatan ayeuna atawa konstanta konstan bisa dipilih sasuai pikeun ngahontal efisiensi pemanasan luhur;
  • tampilan daya pemanasan sarta pemanasan ayeuna jeung frékuénsi osilasi;
  • multi tampilan fungsi, jeung mintonkeun ngeunaan leuwih ayeuna, leuwih tegangan, gagal cai, gagal fase jeung lad pantes jeung saterusna, mesin bisa ditangtayungan tina ngancurkeun na mesin bisa repaired gampang.
  • basajan masang, instalasi bisa dilakukeun ku jalma unprofessional pisan gampang, cai sambungan na kakuatan bisa réngsé dina sababaraha menit.
  • beurat lampu, ukuranana leutik.
  • bentuk jeung ukuran coil induksi béda bisa dirobah gampang panas bagéan béda.
  • kaunggulan sahiji modél kalawan otomatis: kakuatan jeung waktu operasi periode pemanasan sarta ngaropéa jaman bisa prasetél masing-masing pikeun ngawujudkeun kurva pemanasan basajan, modél ieu ngusulkeun ngagunakeun pikeun produksi tumpak pikeun ngaronjatkeun kabisaulangan nu.
  • model dipisahkeun nu dirancang pikeun nyocogkeun ka sakuliling kotor, generator nu bisa nempatkeun dina spasi bersih pikeun ngaronjatkeun reliabilitas nu; kalayan ukuran leutik jeung beurat lampu tina trafo dipisahkeun, éta merenah ngagunakeun dina garis produksi jeung gampang dirakit jero mesin atawa mékanisme dipindahkeun.
model manaskeun induksi DW-HF-15kw
kakuatan karya tunggal fase 220V / 50-60Hz
tegangan gawe (AC) 180V-250V
Max. daya kaluarannana 15 KW (kakuatan bisa disaluyukeun 3-15KW)
frékuénsi osilasi 10-80 kHz
Max. kaluaran ayeuna 42A
episiensi 90%
Laju beban kontinyu 100%
Cooling aliran cai 5L / min (0.1mpa)
Cooling tekanan cai > 0.2Mpa
Ukuran Panjang * lebar * jangkungna 500 * 240 * 450mm
perlindungan suhu cai <40 ° C
Ukuran packing 610 * 620 * 340mm, 0.13CBM
beurat gross 40kgs
bungkusan hiji hal kai (triplek)
metoda angkutan ku hawa, ku DHL atawa ku laut

aplikasi utama:

  • perlakuan panas gear na aci
  • brazing tina parabot inten
  • brazing of handap ketel listrik
  • tube pemanasan pikeun palapis
  • pemanasan tina wadah stainless steel pikeun annealing
  • brazing tina parabot machining
  • lebur tina sagala jinis logam
  • brazing tina tambaga & tabung kuningan sareng konektor di pabrik manufaktur AC sareng sajabina.
  • pemanasan ti rod pikeun forging
  • quenching sahiji bagian. Jeung sajabana

 

=

Panalungtikan produk