Induksi Élmu sarta Kawat Stripping

gambaran

Induksi Élmu sarta Kawat Stripping bakar off palapis varnish Jeung RF Élmu sarta

kawat Panas obyektif bakar off palapis varnish
Bahan kawat tambaga datar bundle tina kawat kalayan parintang pasagi .025 inci pasagi (.0635 séntiméter pasagi)
Hawa 1300 ° F (704 ° C) pikeun 5 detik
Frékuénsi 204 kHz
Alat-alat DW-UHF-10kW sistem pemanasan induksi dilengkepan stasiun panas jauh, ngandung (1) 1.00 μf kapasitor. Koil pemanasan induksi anu dirancang sareng dikembangkeun sacara khusus
pikeun aplikasi ieu.
Prosés Gulungan hélik hélik dalapan dipaké pikeun ngahasilkeun pola panas anu dipikahoyong. Coil ngagaduhan ID 0.62 ". Kawat individu dilebetkeun sareng dipanaskeun pikeun ngaduruk varnish salami 5 detik. Daérah ageung cross sectional peryogi waktos panas anu langkung panjang atanapi kakuatan anu langkung luhur.
Saatos siklus panas, masing-masing kawat dicabut tina coil sareng kénging tiis dina tingkat anu alami.
Hasilna / Mangpaat Dibandingkeun scraping mékanis, pemanasan induksi nyaeta:
• Leuwih gancang
• Kacida repeatable pikeun hasil konsisten

pemanasan induksi kawat stripping

Panalungtikan produk