Proses Chain Hardening Induksi

gambaran

Proses Chain Hardening Induksi

obyektip
Ranté Pengerasan Induksi dina laju 0.16 ″ - 26 ″ (4 mm - 0.66 m) menit dina 1580˚F (860˚C) teras tempering dina laju 0.31 ″ - 36 ″ (8 mm - 0.92 M) per menit dina 400˚F (204˚C), pikeun tingkat produktipitas ngasuh 0.16 ″ - 26 lbs (4 mm - 12 kg) per jam sareng tempering 0.31 ″ - 163 lbs (8 mm - 74 kg) per jam.

Alat anu Disarankeun
Alat anu disarankeun pikeun aplikasi ieu nyaéta

Mesin pemanasan induksi DW-UHF-10KW

Bahan anu dipanaskeun:
Ranté Steel Chain 0.12 ″ ka 0.31 ″ (3 mm ka 8 mm)
Beurat: 0.77 lb - 4 lbs (0.35 kg - 2 kg) per méter

parameter konci
Teu karasa: 47 - 48 HRC
Kakuatan: 10 kW
hawa:
Ngerasan- 1580˚F (860˚C)
Tempering- 204˚F (400˚C)
waktos:
Hardening- 0.16 ″ - 26 ″ (4 mm - 0.66 M) per menit
Tempering- 0.31 ″ - 36 ″ (8 mm - 0.92 M) per menit

Panalungtikan produk