RF Forging bar induksi mesin

gambaran

RF Forging bar induksi mesin

Fitur utama:

  • kakuatan badag, frékuénsi lemah sareng diathermancy alus.
  • frékuénsi luhur, konsumsi kakuatan low, instalasi nu panggampangna tur operasi basajan.
  • Bisa terus dianggo kanggo jam 24 keur desain beban pinuh komprehensif.
  • Ieu adopts nu IGBT circuit inverter dina sambungan paralel, anu ha adaptability beban tinggi.
  • Cai mibanda fungsi salaku leuwih-tegangan, leuwih-ayeuna, leuwih-panas, macet fase jeung indikasi kakurangan cai alarm salaku kontrol otomatis tur panangtayungan.
  • Dibandingkeun jeung modél pemanasan sejen, eta nyata bisa ngamajukeun kauntungan ékonomi, ngaronjatkeun kualitas buah karya dipanaskeun, simpen énergi jeung bahan, alleviate inténsitas kuli sarta ngaronjatkeun lingkungan produksi.
model DW-MF-70KW
kahayang kakuatan input 3 phase,380V±10%, 50/60HZ
Oscillate kakuatan max 70KW
input ayeuna Max 105A
frékuénsi Oscillate 1-20KHz
Cooling kahayang cai > 0.2MPa 6L / Min
siklus tugas 100% 40 ° C
dimensi generator 560 * 270 * 470mm
kapasitor 550 * 300 * 420mm
beurat net 45kg / 55kg
panjang sambungan kabel 2-6 (Méter)

aplikasi utama:

  • mesin frékuénsi sedeng anu biasana dipaké di kali penetrasi pemanasan, contona, rod pemanasan pikeun forging rod tungtung pemanasan
  • Lebur ampir sagala jinis logam
  • Pemanasan ti stators atanapi rotors keur pas
  • Pemanasan tina tube tungtung keur Tonjolan

Pemanasan ti molds quenching jero ngeunaan shafts na gears tempering atanapi preheating of weld joint jeung saterusna

=

Panalungtikan produk