Hawa cooling System Élmu sarta induksi

gambaran

Séri MYD tina Hawa cooling System Élmu sarta induksi digunakeun pikeun las, bending, pipa, palapis, pas, kelegaan setrés, pre-weld sareng perawatan panas nalika dilas.

Fitur

  • cooling hawa: digawé ogé di -10 ℃ -40 ℃
  • Daya pemanasan induksi: Pikeun manaskeun padamelan nganggo simbut insulasi di sakurilingna. Kacepetan manaskeun tinggi sareng efisiensi pemanasan kalayan sakedik tanaga leungit.
  • Purwakarta layar noel: intuitif ningali sarta gampang beroperasi.
  • coil induksi lemes: Gampang angin on sapotong karya béda.
  • The removable lawang induksi coil: Gampang beroperasi sarta mindahkeun.
  • recorder suhu: Rékam kurva pemanasan sakabeh.
  • Suhu Controller: Pemanasan numutkeun detail kabutuhan manaskeun kalayan toleransi ± 3 ℃.

aplikasi:

  • Pra-panas: Kanggo palapis, bending, pas, unfitting, las.
  • Pos-las perlakuan panas: tank, alat keur ngagolakkeun atanapi damelan logam lianna
  • Pemanasan: Pemanasan lambar logam, Pemanasan kapang, kapal kapal, mandi séng, bagian logam ageung & henteu teratur
  • Pipa panas: minyak pipa, gas pipa, cai pipa, pipa pétrokimia sarta bahan pipa séjén

Fitur:

  • Témbongkeun Digital na Saluyukeun keur parameter, kawas daya kaluarannana na suhu netepkeun up.
  • Kekecapan tinggi: Daya listrik dirobah langsung panas kakuatan jeung leungitna kakuatan low.
  • Gagalna Siaga: Sakali operasi lumangsung, alarm sounding diaktipkeun tur kotak kasalahan ditémbongkeun dina layar toél purwakarta.
  • Integrated Module Desain: System nyaéta leuwih stabil sarta béaya rendah pikeun pangropéa.
  • Digital Recorder kalawan printer pilihan téh bisa ngarekam data suhu sarta nyieun tren chart of kamajuan pemanasan.
  • Pangukuran akurat pikeun suhu: Multi-titik mun detecting hawa; saluran 6 pikeun control suhu kalawan ± 3 ° C kasabaran; Merata Élmu sarta Téknik.
  • Hawa Cool System ngamungkinkeun gawé sistem di ultra Kaayaan: -30 º C ~ 50º C
  • IGBT Module: Urang adaptasi maju IGBT Téhnologi.
  • Smart Control: Sadaya operasi nyaéta mikro diitung sarta dikawasa ngaliwatan layar toél purwakarta.
  • Gampang Pasang: Gancang-release gandeng.
  • Gampang Pikeun Pindahkeun: Ngaliwatan ngangkat Panon atawa System kabayang.
  • Aman: otomatis Nangtayungan pikeun Power paranti.
  • Universal Panyambung: Cai-buktina; Insulasi.
modelMYD-40MYD-50MYD-60MYD-80MYD-100MYD-120
input Power3 * 380VAC (standar), 3 * 220VAC (Goréng), 3 * 440VAC (Goréng)
kaluaran Frékuénsi2KHZ ~ 36KHz
kaluaran Power40KW50KW60KW80KW100KW120KW
input Ayeuna60A75A90A120A150A180A
beurat130KG136 KG140 KG145 KG168 KG180 KG
ukuran800 * 560 * 1350mm
Ukuran packing900 * 660 * 1560mm

MYD manaskeun runtuyan induksi mun compare nu tahan panas:

  • baju saules
  • Speed ​​High
  • Hemat énergi: 30-80%

barang-barang tambahan

 

 

=

Panalungtikan produk