KGPS induksi generator Power Supply

gambaran

KGPS induksi generator Power Supply

Produksi Description:

1) KGPS Medium Frékuénsi tungku Power Supply

2) Wide wengkuan frékuénsi

3) kontrol kapasitas Constant

4) protections of leuwih mata uang, overvoltage, dina mata uang, dina tegangan, kakurangan cai, fase standar

5) Frékuénsi-nyapu tegangan enol mimiti

model kakuatan Input kakuatan Kaluaran pamakéan
Inlet garis tegangan (V),fase 3 atawa fase 6,50Hz Inlet Mata Artos (A) prekuensi Kakuatan Rate (KW)
KGPS-200 380 320 1-8 200 Tamansari Hardening

Forging

lebur

Treatment pemanasan

kaayaan ngajadikeun panas

KGPS-250 380 400 1-8 250
KGPS-300 380 480 1-8 300
KGPS-400 380 640 1-4 400
KGPS-500 380 800 0.5-2.5 500
KGPS-600 380 1000 0.5-2.5 600
KGPS-750 380 1200 0.5-2.5 750
KGPS-800 380 / 660 1300 / 730 0.5-1 800
KGPS-1000 660 920 0.5-1 1000
KGPS-1200 660 1100 0.5-1 1200
KGPS-1500 660 / 750 1400 / 600 0.5-1 1500

pamakéan 3.Product:

Dipaké dina lééh Medium Frékuénsi, Élmu sarta sarta hardening induksi tungku

4. pakét: kasus triplek jeung buligir

=

Panalungtikan produk