Mesin las pipah sareng pipa sareng pamanas induksi

gambaran

Mesin las induksi kelim Pikeun pipah las sareng Solusi Pipa

Naon las induksi?

Kalawan las induksi, panas ieu electromagnetically ngainduksi dina workpiece nu. Laju sareng akurasi las induksi ngajadikeun éta idéal pikeun las ujung tabung sareng pipa. Dina prosés ieu, pipa ngaliwatan hiji coil induksi dina speed tinggi. Nalika maranehna ngalakukeun kitu, edges maranéhanana dipanaskeun, lajeng squeezed babarengan pikeun ngabentuk kelim weld longitudinal. las induksi utamana cocog pikeun produksi volume tinggi. Welders induksi ogé bisa dipasangan jeung huluna kontak, ngarobahna kana sistem las dual Tujuan.

Naon kaunggulan tina induksi Seam las?

las longitudinal induksi otomatis nyaéta prosés anu dipercaya, throughput anu luhur. Konsumsi kakuatan anu rendah sareng efisiensi anu luhur Sistem las induksi HLQ ngurangan waragad. Controllability na repeatability maranéhna ngaleutikan besi tua. Sistem kami ogé fleksibel - cocog beban otomatis mastikeun kakuatan kaluaran pinuh dina rupa-rupa ukuran tabung. Sareng tapak suku leutikna ngajantenkeun aranjeunna gampang ngahijikeun atanapi dipasang deui kana jalur produksi.

Dimana las kelim induksi dianggo?

las induksi dipaké dina tube na pipa industri pikeun las longitudinal tina stainless steel (magnét sarta non-magnét), aluminium, low-karbon jeung kakuatan tinggi low-alloy (HSLA) steels sarta loba bahan conductive lianna.

Frékuénsi tinggi induksi kelim Welder

Dina prosés las tube induksi frékuénsi luhur, ayeuna frékuénsi luhur ngainduksi dina tube kelim kabuka ku coil induksi ayana dihareupeun (hulu ti) titik weld, ditémbongkeun saperti dina Gbr. 1-1. Ujung-ujung tabung dipisahkeun nalika aranjeunna ngaliwat coil, ngabentuk vee kabuka anu puncakna rada payun ti titik las. Coil henteu ngahubungan tabung.

Gbr 1-1

Coil bertindak salaku utami tina trafo frekuensi tinggi, sareng tabung kelim kabuka bertindak salaku sekundér hiji péngkolan. Sapertos dina aplikasi pemanasan induksi umum, jalur arus induksi dina potongan kerja condong saluyu sareng bentuk coil induksi. Kalolobaan arus ngainduksi ngalengkepan jalur na sabudeureun strip kabentuk ku ngalir sapanjang edges na crowding sabudeureun apex tina bukaan ngawangun vee di strip dina.

Kapadetan arus frékuénsi luhur paling luhur di sisi caket puncak sareng di puncakna sorangan. Pemanasan gancang lumangsung, nyababkeun ujung-ujungna dina suhu las nalika aranjeunna dugi ka puncak. Tekanan gulungan maksakeun edges dipanaskeun babarengan, ngalengkepan weld nu.

Éta mangrupikeun frékuénsi luhur arus las anu tanggung jawab pikeun pemanasan kentel sapanjang ujung vee. Cai mibanda kaunggulan sejen, nyaéta yén ngan bagian leutik pisan tina total arus manggihan jalan na sabudeureun tukang strip kabentuk. Iwal diaméter tabung pisan leutik dibandingkeun jeung panjang vee, ayeuna prefers jalur mangpaat sapanjang edges of tube ngabentuk vee nu.

produk: induksi kelim las Mesin 

Sadaya Solid State (MOSFET) High Frequency Induction Seam Welding Machine Pikeun Tube sareng Pipa
model GPWP-60 GPWP-100 GPWP-150 GPWP-200 GPWP-250 GPWP-300
kakuatan input 60KW 100KW 150KW 200KW 250KW 300KW
tegangan input 3 Fase, 380/400/480V
tegangan DC 0-250V
DC Ayeuna 0-300A 0-500A 800A 1000A 1250A 1500A
prekuensi 200-500KHz
Efisiensi kaluaran 85% -95%
faktor daya Beban pinuh> 0.88
Tekanan Cai Cooling > 0.3MPa
Aliran Cai Cooling > 60L / mnt > 83L / mnt > 114L / mnt > 114L / mnt > 160L / mnt > 160L / mnt
Suhu cai asup <35 ° C

Fitur teknis:

 Leres sadaya-solid-state IGBT adjustment kakuatan sarta variabel téhnologi kontrol ayeuna, ngagunakeun unik IGBT lemes-switching frékuénsi luhur chopping jeung nyaring amorf pikeun pangaturan kakuatan, speed tinggi na tepat lemes-switching kontrol inverter IGBT, pikeun ngahontal 100-800KHZ / 3 -300KW aplikasi produk.

  1. Diimpor-kakuatan tinggi resonant kapasitor dipaké pikeun ménta frékuénsi resonant stabil, éféktif ngaronjatkeun kualitas produk, sarta ngawujudkeun stabilitas tina prosés pipe dilas.
  2. Ngaganti téhnologi adjustment kakuatan thyristor tradisional jeung téhnologi adjustment kakuatan chopping frékuénsi luhur pikeun ngahontal kontrol tingkat microsecond, greatly ngawujudkeun adjustment gancang jeung stabilitas tina kaluaran kakuatan tina prosés pipe las, ripple kaluaran pisan leutik, sarta arus osilasi nyaeta stabil. The smoothness na straightness tina kelim weld dijamin.
  3. Kaamanan. Teu aya frékuénsi luhur sareng tegangan luhur 10,000 volt dina alat-alat, anu sacara efektif tiasa ngahindarkeun radiasi, gangguan, ngirangan, ignition sareng fenomena sanésna.
  4. Mibanda pangabisa kuat nolak fluctuations tegangan jaringan.
  5. Mibanda faktor kakuatan tinggi dina sakabeh rentang kakuatan, nu bisa éféktif ngahemat énergi.
  6. efisiensi tinggi jeung hemat energi. Parabot ngadopsi téknologi switching lemes-daya tinggi ti input ka kaluaran, nu ngaminimalkeun leungitna kakuatan sarta ménta efisiensi listrik pisan tinggi, sarta boga faktor kakuatan pisan tinggi dina rentang kakuatan pinuh, éféktif nyimpen énergi, nu béda ti tradisional Dibandingkeun jeung tabung. ngetik frékuénsi luhur, éta tiasa nyimpen 30-40% tina éfék hemat energi.
  7. Alat-alat ieu miniatur sareng terpadu, anu ngahemat pisan rohangan anu dijajah. Alat-alatna henteu peryogi trafo step-down, sareng henteu peryogi frekuensi kakuatan induktansi ageung pikeun panyesuaian SCR. Struktur terpadu leutik mawa genah dina instalasi, pangropéa, transportasi, jeung adjustment.
  8. Rentang frékuénsi 200-500KHZ sadar las tina baja jeung pipa stainless steel.

HLQ Induksi ngagaduhan rentang solusi anu paling komprehensif pikeun industri tabung sareng pipa. HLQ Induction Seam Welder mangrupikeun solusi anu kabuktian pikeun ngalas stainless steel, alumunium, baja karbon rendah sareng baja kakuatan tinggi sareng kamungkinan tukang las induksi pangsaéna di dunya.

Langkung seueur kaluaran: Cocog beban éléktronik kontinyu ngamankeun kaluaran kakuatan pinuh dina rupa-rupa ukuran tabung.

Langkung uptime: Short-circuit-bukti, operasi aman tur dipercaya.

Efisiensi anu teu aya tandingan: Dioda panyaarah kalayan faktor kakuatan konstan 0.95 dina sadaya tingkat kakuatan, sareng faktor efisiensi 85-87%.

Eco jeung énergi ramah: efisiensi High ngaheéat énergi jeung ngurangan konsumsi cai cooling.

Gampang dioperasikeun: Panel kontrol anu gampang dianggo sareng pangaturan manual minimum ngajadikeun Induksi Seam Welder gampang pisan dioperasikeun.

Rupa-rupa ukuran kakuatan: Ti 40 kW nepi ka 1000 kW. A rentang frékuénsi 200-500 kHz.Modern design modular: The leutik, tapak suku kompak ngaheéat lanté-spasi berharga jeung simplifies integrasi di-garis. Nepi ka 1000 kW sayogi dina solusi hiji-kabinét.

Sistem lengkep: Diwangun ku panyaarah dioda, modul inverter, bagian kaluaran, busbar sareng sistem kontrol operator.

jaminan unmatched: jaminan tilu taun on HLQ induksi Seam Welder modul inverter jeung kartu supir.

rentang pinuh ku consumables: Coils, ferrite, impeders jeung tube scarfing parabot.

Panalungtikan produk