Bagian Otomotif Baja Brazing Sareng Sistem Pemanasan Induksi

Bagian Otomotif Baja Brazing Sareng Sistem Pemanasan Induksi

Bagian Otomotif Anggo Pikeun Pemanasan Induksi

Industri otomotif nganggo seueur bagian anu peryogi panas pikeun ngarakit. Prosés sapertos brazing, soldering, hardening, tempering, sareng shrink pas mangrupikeun pamikiran umum dina industri otomotif. Prosés pemanasan ieu bisa ningkat sacara signifikan ngaliwatan pamakéan pemanasan induksi téhnologi.

Téknologi pemanasan induksi bisa nyadiakeun loba kaunggulan pikeun industri otomotif. Anu pangheulana nyaéta kontrol anu luar biasa tepat sareng konsisten dina waktos sareng suhu. Ieu ngandung harti yén hiji prosés bisa dipigawé dina cara nu sarua jeung hasil nu sarua waktu sanggeus waktu. Ieu ngirangan jumlah bagian anu ditolak sahingga ngirangan runtah. Pemanasan induksi ogé bersih pisan sabab henteu ngalibetkeun sagala jinis durukan. Ieu negates kabutuhan ventilasi husus sarta ngaluarkeun bahya konci ti gaw kayaning seuneu kabuka sarta tabung gas dikomprés. Ieu ngagaduhan kauntungan tambihan pikeun muka langkung seueur pilihan pikeun tata letak pabrik sabab prosedur-prosedur anu ngalibetkeun panas henteu deui ngabutuhkeun ngangkut bagian tina harta atanapi ka daérah anu misah tina fasilitas. Kalenturan tata perenah pabrik ogé difasilitasi ku kaunggulan sanés téknologi induksi nyaéta tapak suku kompak. Sistem induksi sering nyéépkeun rohangan anu langkung sakedik tibatan pilihan sanés sapertos seuneu, tungku, infra red, atanapi pamanas résistansi.

Bagian Otomotif Dihasilkeun sareng Alat Induksi

HLQ Induction Equipment Co gaduh sajarah desain anu mantep alat pemanasan induksi nu dipaké pikeun bagian panas-nyampurkeun pikeun assembly.

arah
rem
Ngajalankeun karéta
Gears
Sendi
shafts

tujuan:

 

Pabrikan bagian baja pikeun industri otomotif kabetot pikeun ningkatkeun alat induksi lami. HLQ Company narima sampel shafts baja, pelat, sarta fittings pikeun brazing induksi test.

Tantangan pikeun aplikasi ieu nyaéta ngalaksanakeun tés sareng manaskeun induksi kami sareng klien induksi pemanasan coil.

Industri: Otomotif & Transportasi

Alat-alat:

Catu daya pemanasan induksi anu kami pilih pikeun uji brazing nyaéta Sistem pemanasan induksi DW-UHF-10kW.

prosés: 

Insinyur kami ngalaksanakeun tilu tés pikeun tilu bagian anu béda. Kalayan unggal tés, catu daya dianggo sareng pangaturan 10kW kakuatan pemanasan induksi sareng suhu 1400 ° F (760 ° C).

Waktu siklus panas pikeun tés kahiji nyaéta 40 detik, sareng waktos siklus panas pikeun tés kadua nyaéta 60 detik. Duanana dipigawé kalawan coil single-péngkolan customer urang. Pikeun tés katilu, kami nganggo coil tilu péngkolan palanggan, sareng waktos ngolahna 30 detik.

aplikasi ieu kumplit jeung coils disadiakeun ku nasabah. Upami coil induksi anu dirancang khusus dianggo, waktos siklus bakal ngirangan.

mangpaat: 

Investasi dina alat pemanasan induksi anyar tiasa ngaoptimalkeun prosés produksi dina sababaraha tingkatan. Salah sahiji tujuan utama nyaéta ngirangan biaya énergi, anu tiasa dihontal ku téknologi anu langkung éfisién. Mangpaat tambahan tina pemanasan induksi ogé kalebet paningkatan kaulangan sareng produktivitas, ogé syarat pangropéa anu rendah.